Ads Top

«Πρόβλημα» με... μεταγραφή στον Ολυμπιακό – Τι «παίζει» με Ομάρ, Σίλβα και Εμενίκε


Όσο φτάνουμε προς τον Ιανουάριο τόσο θα "σκάνε" μεταγραφικά θέματα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, που έχουν να κάνουν με μεταγραφές, αλλά και με αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.




Το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ περιλαμβάνει τους Βούκοβιτς, Ομάρ και Εμενίκε, με την αλήθεια και στις τρεις περιπτώσεις να είναι πολύ διαφορετική απ' ότι παρουσιάζεται στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Αρχίζοντας με τον Γιάγκος Βούκοβιτς, λοιπόν, η περίπτωση του οποίου είναι... περίεργη και το σίγουρο είναι πως κάτι συμβαίνει με τον Σέρβο και την παραμονή του ή όχι στο Λιμάνι.

Η Μάλαγα φάνηκε να δείχνει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, που έχει παίξει ελάχιστα στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας ενδιαφέρεται "ζεστά", αν και -όπως έχετε διαβάσει στο Sportdog- ο Ουσίγιος ήταν ανέκαθεν από τους «υποστηρικτές» του Σέρβου στόπερ.

Αν συνυπολογίσει κανείς και το συμβόλαιό του που ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ, καταλαβαίνει ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να το βρει σε σύλλογο όπως η Μάλαγα ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό από τη μία πλευρά λειτουργεί υπέρ της παραμονής του στο λιμάνι ή τουλάχιστον της επιθυμίας του να μην «μετακομίσει» σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, από την άλλη δεν παύει να είναι ένα θέμα για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που «καλοπληρώνει» τους πάντες για να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Κάτι, που σε καμία περίπτωση δεν έχει παρατηρηθεί στην περίπτωση Βούκοβιτς.

Ο Ομάρ, ο Σίλβα και ο Εμενίκε

Δευτερευόντως, έρχεται το θέμα του Ομάρ Ελαμπντελαουί και το ενδιαφέρον που ακούστηκε από μεριάς Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα.
Πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού με τον Νορβηγό μπακ, αφενός όμως ο Πορτογάλος δεν κάνει... κουμάντο στις "σφίγγες" σε σχέση με την περίοδο που ήταν στη Χαλ, αφετέρου και ο ίδιος ο Ομάρ δηλώνει... πιστός στον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ λέει, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι δεν πάει πουθενά, αφού δεν υπάρχει και κάποια χειροπιαστή πρόταση για να συζητήσει. Οπότε η περίπτωση του Ομάρ δείχνει... παραμονή.

Τέλος, ο Εμάνουελ Εμενίκε βρίσκεται στα "πιτς" λόγω τραυματισμού εδώ και λίγο καιρό και ήδη έχουν... οργιάσει οι φήμες ότι ο Τάκης Λεμονής δεν τον υπολογίζει.

Μάλιστα, πολλοί συνέδεσαν το ταξίδι του στην Μπολόνια με ενδεχόμενη μεταγραφή, όμως ο Νιγηριανός ταξίδεψε για την ιταλική πόλη προκειμένου να παραβρεθεί στο ιατρικό κέντρο της (στο ίδιο είχαν πάει οι Μήτρογλου, Μανιάτης), κατόπιν σύστασης από τους Πειραιώτες.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.