Ads Top

Η απάντηση των «παιδιών» του Ραμαντάνι στον Λεμονή - Παρασκήνιο από τα... αποδυτήρια


Την πρώτη τους εσωτερική νίκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού «πανηγύρισαν» επί των ημερών του Τάκη Λεμονή στην ομάδα τα... παιδιά του μεγαλομάνατζερ, Φαλί Ραμαντάνι.




Ο λόγος για τους Μάρκο Μάριν και Ούρος Τζούρτζεβιτς, οι οποίοι μπορεί να απολάμβαναν ένα ειδικό καθεστώς μεταχείρισης όσο βρισκόταν στον ερυθρόλευκο πάγκο ο Μπεσνίκ Χάσι, ωστόσο από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Τάκης Λεμονης έχασαν ξεκάθαρα την εύνοια και το... απυρόβλητο που απολάμβαναν.

Το γεγονός ότι οι δύο παίκτες έπαιζαν συνέχεια στο διάστημα της παραμονής του Χάσι στον ερυθρόλευκο πάγκο δημιούργησε μεταξύ άλλων μια αίσθηση στο εσωτερικό της ομάδας ότι υπήρχαν «παιδιά και αποπαίδια» στα μάτια του Κοσοβάρου προπονητή, κάτι που τελικά δημιούργησε ένα ακόμα πολύ σημαντικό εμπόδιο για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Λεμονής ήρθε εν μέρει για να αποκαταστήσει και αυτή την αδικία, αλλά ίσως και να το... παράκανε. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που προτιμούσε να παρατάσσει τον Ολυμπιακό στα ευρωπαϊκά ματς χωρίς κανένα σέντερ φορ, από το να βάζει στη θέση του τον Τζούρτζεβιτς ή με το να κάνει «σκοτσέζικα ντους» στο Μάριν, ο οποίος μπαινοβγαίνει στην 11άδα κι ενώ στην Ευρώπη μόλις και μετά βίας μπαίνει στην 18άδα (χωρίς να έχει παίξει ούτε σε ένα ματς έπειτα από εκείνο με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, τα Σεπτέμβριο)...

Εξάλλου, «τελειωμένος» εδώ και καιρό από τον Λεμονή είναι ένας ακόμα πελάτης του Φαλί Ραμαντάνι, ο Σάσα Ζντιέλαρ, για τον οποίο προς το παρόν δεν φαίνεται να ανοίγει κάποιο... μονοπάτι επανόδου του στα πλάνα του προπονητή του.

Γενικά, πάντως, μόνο καλό κάνει στον Ολυμπιακό το ότι... φώναξαν τα «παιδιά» του Ραμαντάνι «παρών» σε μια κρίσιμη αναμέτρηση, που πήγε να στραβώσει από νωρίς και σίγουρα θα υπάρξει ηρεμία και ομαλοποίηση κάποιων σχέσεων τις προσεχείς μέρες στον Ρέντη.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.