Ads Top

Πρίγιοβιτς για Ιβιτς, Στανόγεβιτς και Εθνική


Για τις αλλαγές προπονητών στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ μίλησε στη σερβική εφημερίδα «Mondo» ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.




Μεταξύ άλλων, ο 27χρονος φορ ρωτήθηκε για τους δύο Σέρβους προπονητής με τους οποίους συνεργάστηκε στον Δικέφαλο, τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.



«Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα η αποχώρηση του Ίβιτς. Επέμεινε στην απόκτησή μου, αν και πριν δεν είχαμε ποτέ συναντηθεί. Όταν έφυγε, μου έδωσε το χέρι και μου είπε ότι εκπλήρωσα απολύτως την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα.



Με τον Στανόγεβιτς γνωριζόμασταν από πριν, αλλά οι αλλαγές του προπονητή δεν είναι κάτι καινούργιο. Όμως, στον ΠΑΟΚ έγιναν όλα ξαφνικά. Δεν υπήρξε καν ανακοίνωση. Πήγαμε στην προπόνηση και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε Στανόγεβιτς, αλλά εντάξει, αυτά είναι πράγματα που δεν μπορώ να ασχολούμαι ως παίκτης»



Επίσης μίλησε για την παρουσία του στο Μουντιάλ με την Εθνική Σερβίας: «Οι Πολωνοί από τη μέρα που πήγα στη Λέγκια, επέμεναν να γράφουν ότι δεν πρόκειται να παίξω ποτέ στην εθνική Σερβίας. Αυτό άλλαξε από όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, ίσως οι Πολωνοί να μην το πίστευαν ακόμη κι όταν κλήθηκα από τον Μούσλιν στην εθνική ομάδα, όμως τώρα ονειρεύομαι ένα γκολ στο Μουντιάλ της Ρωσίας».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.