Ads Top

Σίφουνας ο Ολυμπιακός, παρέσυρε τον Πλατανιά!


Αποστολή εξετελέσθη για τον Ολυμπιακό!




Η ομάδα του Τάκη Λεμονή όχι μόνο επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» του Πλατανιά με 5-1, αλλά έπειτα από καιρό πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση κόντρα σε μία από τις λεγόμενες «μικρομεσαίες» ομάδες του πρωταθλήματος, ειδικότερα για ένα ημίχρονο.

Όλα τα… λεφτά για τους γηπεδούχους ήταν το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν… μόλις τρία γκολ, καθώς είχαν ευκαιρίες για πολλά περισσότερα, με το «χορό» των γκολ να ανοίγει μόλις στο 2’, όταν ο Πάρντο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βάντερσον και έβγαλε την πίεση της ομάδας του από νωρίς.

Το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί των «ερυθρολεύκων», Μποτία και Σισέ, στο 19’ και 32’ αντίστοιχα, εκμεταλλευόμενοι τις σέντρες του Μάριν από φάσεις κόρνερ.

Στο β’ ημίχρονο Ανσαριφάρντ από το σημείο του πέναλτι, από χέρι που έκανε μέσα στην περιοχή ο Πατράλης στο 68’ έκανε το 4-0, ενώ ο Παπανικολάου από υπέροχη προσπάθεια του Ενσικουλού που ξεπέρασε τον Φιγκέιρας και τον Σισέ έκανε το 4-1 στο 88’.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με το δεύτερο τέρμα του ο Πάρντο στο 90’ από ασίστ του Ανσαριφάρντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Σισέ, όσο και οι Ανσαριφάρντ, Πάρντο που δεν… υπήρχαν επί Μπέσνικ Χάσι, αφιέρωσαν τα γκολ που πέτυχαν στον Τάκη Λεμονή, που κατόπιν δικής του απόφασης τους επανέφερε στο rotation της ομάδας.

Πώς έπαιξαν

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο Κώστας Φορτούνης μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανάγκασαν τον Τάκη Λεμονή να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας, προτιμώντας τον Οφόε ως δεκάρι, ενώ επανήλθε στην ενδεκάδα ο Μάριν που προτιμήθηκε στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Το κείμενο ανανεώνεται...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Προτό - Φιγκέιρας, Μποτία (46’ Νικολάου), Σισέ, Κούτρης – Ρομαό (66’ Μαρτίνς), Ταχτσίδης - Πάρντο, Οφόε (72’ Φορτούνης), Μάριν – Ανσαριφάρντ

Πλατανιάς: Κοκκαλάς - Στάθης, Πλιάτσικας (24’ λ.τ. Ντικαμονά, 76’ λ.τ. Πριντέτα), Στάμου, Βάντερσον (70’ Παπανικολάου) - Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης – Ενσικουλού, Μπούντνικ, Κοροβέσης

Διαιτητές: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Α’ βοηθός: Ιορδάνης Απτοσόγλου (Αθηνών)
Β’ βοηθός: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
4ος διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

sport-fm
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.