Ads Top

Μεγάλο μπέρδεμα με τις δηλώσεις Λουτσέσκου - Έτσι τα γύρισε όλα τούμπα ο Ρουμάνος


 Η δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του ισόπαλου αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη «δεν είπα ποτέ ότι παλεύουμε για το πρωτάθλημα αλλά ότι έχουμε ένα όνειρο», προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όχι μόνο στις τάξεις του κόσμου αλλά και μέσα στον ΠΑΟΚ, αφού θεωρήθηκε «απόδειξη» πως ο πρώην προπονητής της Ξάνθης δεν είχε και τόση μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του ρόστερ του και πως δεν αντιλαμβάνονταν την τεράστια δίψα των οπαδών και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη για τον τίτλο!




Πέντε ημέρες αργότερα, μιλώντας στη NOVA πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και αφού προκλήθηκε μεγάλος ντόρος, ο Ρουμάνος τεχνικός ανασκεύασε πλήρως αυτή του τη δήλωση, λέγοντας βέβαια τα πράγματα λίγο… μπερδεμένα:

«Είχα και έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα. Είμαι 100% σίγουρος ότι όσοι άνθρωποι έχουν αμφιβολίες για εμάς, στο τέλος θα είναι πολύ υπερήφανοι. Γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη μας. Είναι ένας φανταστικός ιδιοκτήτης και γενναιόδωρος. Γνωρίζω τον κόσμο του ΠΑΟΚ, είμαι τρία χρόνια στην Ελλάδα.  Δείχνουν απίστευτο πάθος για την ομάδα. Βέβαια δεν έχουν υπομονή, γιατί πάρα πολλά χρόνια δεν έχουν κατακτήσει τον τίτλο και το θέλουν πάρα πολύ και έχουν δίκιο.

Όταν λέω όνειρο, δεν εννοώ υποχρέωση γιατί η λέξη υποχρέωση μπορεί να φέρει μεγαλύτερη πίεση και κάποιοι να μην μπορούν να το αντέξουν αυτό. Αλλά όταν λέμε όνειρο, εννοούμε ότι μέσα μας βρίσκεται το κίνητρο και τα σωστά συναισθήματα για να παλέψουμε για αυτό. Δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για να περάσουμε μια δύσκολη περίοδο. Η δύναμη ενός ονείρου, το κίνητρο και η αυτοπεποίθηση που έρχεται μέσα από αυτό, είναι πολύ μεγαλύτερη από μία υποχρέωση.

Όλοι μαζί θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Ο κόσμος μπορεί να καταλαβαίνει μπορεί και όχι αλλά εγώ είμαι ο προπονητής και μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα και στους παίκτες, τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι, ή της προετοιμασίας ή το τακτικό ή οτιδήποτε άλλο και πρέπει να πάρω τις σωστές αποφάσεις, για να ανεβάσω τους παίκτες χωρίς να έχει σημασία αν με καταλαβαίνει ο κόσμος ή όχι. Χωρίς να έχει σημασία αν γίνομαι δημοφιλής ή όχι. Αλλά γνωρίζω πολύ καλά τη δουλειά μου» είχε δηλώσει.

Και φτάνουμε στο… σήμερα, όπου ο Λουτσέσκου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμανικό Μέσο είπε γελώντας πως «εάν έλεγα πως δεν πάμε για τον τίτλο, θα με σκότωναν αύριο το πρωί»


Η δήλωση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν ήχησε καθόλου καλά ούτε εντός της ομάδας ανεξάρτητα εάν έγινε προσπάθεια… υποβάθμισής της, με το βέβαιο να είναι πως ο Λουτσέσκου δεν έχει ακόμα κερδίσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων του Δικεφάλου του Βορρά, σε αντίθεση με την εμπιστοσύνη του Γιώργου Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.