Ads Top

«Κλέβει» ταλέντο από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός; – Οι δύο επαφές και ο «δύσκολος» πρόεδρος!


Σε κεντρικό πρόσωπο της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη εξελίσσεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος βρέθηκε τους τελευταίους μήνες στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.




Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες του sportdog.gr και όσα σας έχουμε γράψει εδώ και 10 μέρες, τη δεδομένη στιγμή και εφόσον δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά, οι Πειραιώτες έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτηση του νεαρού στόπερ, παρότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν… τρελαίνεται με την προοπτική να τον παραχωρήσει στο Λιμάνι.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ θα προτιμούσε να δώσει τον συγκεκριμένο παίκτη στον ΠΑΟΚ, ωστόσο επειδή δεν βλέπει… φως, το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να βάλει στο κόλπο κι άλλες ομάδες, κυρίως από το εξωτερικό ώστε να ανεβάσει την τιμή της μεταγραφής.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ ούτε όμως και με τον Μαυροπάνο, ωστόσο βάσει του ρεπορτάζ του Sportdog.gr, στην συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση οι Πειραιώτες έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους.

Στο Λιμάνι θεωρούν πως όταν αποφασίσουν να πάρουν τον παίκτη, θα μπορέσουν να κλείσουν το deal, παρότι στις πρώτες δύο επαφές με τους Γιαννιώτες, δεν έχουν καταφέρει να βρουν την χρυσή τομή.

Ο Μαυροπάνος, αν και μετράει μόλις λίγες συμμετοχές στην φετινή Σούπερ Λιγκ, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στην ηλικία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όσοι ασχολούνται με τα μανατζερικά, είναι σίγουροι πως σε λίγα χρόνια θα μπορέσει να πωληθεί στο εξωτερικό με ένα πολύ μεγάλο ποσό.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.