Ads Top

Όλα τα σενάρια για πρόκριση: Από τελευταίος μέχρι και δεύτερος ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης πήρε τον πρώτο του βαθμό στον Όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με το 0-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα και σε συνδυασμό με το 1-1 της Γιουβέντους στην Σπόρτινγκ, μπήκε ξανά στο κόλπο της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα, αλλά ακόμα και σε αυτό της απευθείας πρόκρισης.




Πλέον, πρώτη στον όμιλο είναι η Μπαρτσελόνα με 10 βαθμούς, δεύτερη η Γιουβέντους με 7, τρίτη η Σπόρτινγκ με 4 και τελευταίας ο Ολυμπιακός με 1.

Έτσι λοιπόν, την επόμενη αγωνιστική στην Πορτογαλία, οι Πειραιώτες παίζουν τα ρέστα τους για να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη κόντρα στα «λιοντάρια» (είχε χάσει στο Καραϊσκάκη με 2-3) ώστε να τους φτάσει στους 4 βαθμούς και από εκεί και πέρα όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Σε περίπτωση μάλιστα που ο Ολυμπιακός κερδίσει στην Πορτογαλία και η Μπαρτσελόνα φύγει με «διπλό» από το Τορίνο επί της Γιουβέντους, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν την δυνατότητα την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην «Μεγάλη Κυρία» να παίξουν ακόμα και για την δεύτερη θέση, που θα έρθει με νίκη με πάνω από δύο γκολ διαφορά!

Θυμίζουμε, ότι στην ισοβαθμία μετρούν τα μεταξύ τους ματς και εν συνεχεία η συνολική διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση, μετά τα εκτός έδρας γκολ, μετά οι νίκες, μετά οι εκτός έδρας νίκες, μετά το fair-play και τέλος η κατάταξη της UEFA

Η βαθμολογία

 1. Μπαρτσελόνα 10 (7-1)

2. Γιουβέντους 7 (5-5)

3. Σπόρτινγκ 4 (5-6)

4. Ολυμπιακός 1 (3-8)


Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές:

Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός και Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός - Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.