Ads Top

«Δεν υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να παίξει σε ένα τέτοιο ματς» (vid)


Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ο Τάκης Λεμονής ανέφερε πως όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν σε αυτό το ματς, ενώ συμπλήρωσε πως ενδέχεται να γίνουν μερικές αλλαγές, καθώς η ομάδα έχει πολλά παιχνίδια μπροστά της, αλλά και πίσω της. 


Σημείωσε πως θα πορευτεί με αυτούς που μπορεί, καθώς Σισέ και Ανσαριφάρντ γνώριζε πως δεν είναι στη λίστα της Ευρώπης.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Τάκη Λεμονή:

Δεν έχουν περάσει 48 ώρες από τη λήξη του ντέρμπι. Εχουν ακολουθήσει συζητήσεις των παικτών, μιλήσατε και εσείς, ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Ολοι γνωρίζετε ότι είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά είναι καλό ότι παίζουμε με την Μπαρτσελόνα και έπρεπε πολύ γρήγορα να επικεντρωθούμε σε αυτό το ματς. Πάντα όταν ακολουθεί ένα άλλο ματς γρήγορα είναι καλό. Εδώ έχουμε μία ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχουμε απέναντι μας την Μπαρτσελόνα».

Το ματς γίνεται στη σκιά μεγάλων γεγονότων στην Ισπανία.

«Τι εννοείται ακριβώς;»

Εννοώ τα μεγάλα γεγονότα πολιτικού περιεχομένου…

«Νομίζω ότι αυτή η ερώτηση δεν αφορά το αυριανό ματς. Συμβαίνουν πολλά θέματα παγκοσμίως, αλλά έχουμε επικεντρωθεί στο αυριανό ματς».

Ποιος είναι ο αντικειμενικός στόχος του Ολυμπιακού σε αυτό το ματς;

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές., Η προσέγγιση που έχουμε στο ματς δεν αλλάζουν. Η φιλοσοφία και η προσέγγιση που έχουν αυτά τα ματς δεν μπορούν να έχουν δραστικές αλλαγές».

Τόσο ο Σισέ όσο και ο Καρίμ ήταν από τους καλύτερους στο ντέρμπι, αλλά δεν τους έχετε στη διάθεση σας για το ματς με την Μπαρτσελόνα…

«Αυτό ήταν κάτι που ευθύς εξαρχής το γνώριζα και δεν νομίζω ότι μπορώ να πω οτιδήποτε άλλο. Εχουμε τους παίκτες που θα παίξουν. Είναι δύο παιδιά που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Εχουμε προσαρμοστεί εδώ και καιρό σε αυτό το ενδεχόμενο».

Στο πλάνο σας υπάρχουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα τελευταία ματς;

«Γενικά είμαστε σε μία σειρά αγώνων όπου μετά από αυτό το ματς έχουμε τον Πλατανιά και μετά τη διακοπή. Είχαμε τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι και το Κύπελλο. Προσπαθούμε να μοιράσουμε το χρόνο. Δυστυχώς στο πρωτάθλημα είχαμε μείνει αρκετά πίσω και έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη βάση. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που πρέπει να κάνουμε για να έχουμε σε ετοιμότητα όλους τους παίκτες».

Στο Τορίνο και στη Βαρκελώνη είναι δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα οποιαδήποτε ομάδα. Τώρα ο όμιλος περνάει στον δεύτερο γύρο, υπάρχει στο μυαλό σας η πίεση να κυνηγήσετε βαθμό για την πρόκριση στο Europa League;

«Νομίζω ότι υπάρχει λίγο παραπάνω πίεση. Ο βαθμός δυσκολίας παραμένει ο ίδιος. Ειδικά αυτή ομάδα δεν καταλαβαίνει από έδρες. Ακόμα και αν είχε εξασφαλίσει 100% την πρόκριση πάλι το ίδιο θα έπαιζε. Στο μυαλό μας παίζει αυτό το σενάριο και δεν έχει να κάνει μόνο με τα δικά μας αποτελέσματα, αλλά έχει να κάνει ειδικότερα με το αυριανό παιχνίδι της Σπόρτινγκ με τη Γιουβέντους. Τα δύο τελευταία ματς είναι κλειδιά. Η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα είναι σε άλλο επίπεδο, αλλά και η Σπόρτινγκ είναι πολύ ωραία ομάδα».

Η λογική λέει ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν και να ξεκινάνε σε τέτοια ματς. Εισπράττετε αυτή τη σπίθα από τους παίκτες σας;

«Δεν πρέπει να υπάρχει ωραιότερο πράγμα στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή να παίξει σε αυτά τα παιχνίδια που γράφουν ιστορία και θα διηγούνται. Είναι όνειρο και όλοι μου το δείχνουν πόσο πολύ θέλουν να παίξουν σε αυτό το ματς».

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.