Ads Top

Μ’ αυτόν τον παικταρά στα ντουζένια του δε φοβάται κανέναν - Πού να μπει και ο V-Span...


Πέρυσι ήταν κάκιστος αλλά φέτος θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του.


Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο του στο Τελ Αβίβ, κερδίζοντας τη Μακάμπι 68-69, και έχει πολλούς λόγους να χαίρεται, πέρα του προφανούς.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά από αρκετό καιρό, έκανε εμφανισάρα. Έκανε σκόνη και θρύψαλλα τον προσωπικό του αντίπαλο, τον Αυστραλό Μπόλντεν, και ήταν εκείνος που με τους 21 πόντους, έστρωσε το χαλί στην ομάδα του, ώστε να κάνει το πρώτο ευρωπαϊκό «διπλό» της χρονιάς.

Ο «Πρι» ήταν κάκιστος στους περυσινούς τελικούς του πρωταθλήματος, το καλοκαίρι πήρε ανανέωση συμβολαίου, και την Τρίτη στο Τελ Αβίβ θύμισε τον παλιό καλό Πρίντεζη. Εκείνον που καθάριζε παιχνίδια με την επιθετική του ικανότητα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να χαίρεται επίσης, γιατί τέτοια «διπλά» του ανοίγουν τον δρόμο, ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα.

Χαίρεται τέλος, γιατί έχει κάνει το «3 στα 3», μην έχοντας στο ρόστερ τον μεγάλο του ηγέτη, τον Βασίλη Σπανούλη, που παραμένει εκτός δράσης. Και επίσης δεν υπάρχει και ο Κιμ Τιλί, ο οποίος τέθηκε για τους επόμενους πέντε μήνες νοκ-άουτ, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού πριν από το παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Ο Ολυμπιακός θα νιώθει ακόμη πιο σίγουρος, αν μπορέσει να κερδίσει σήμερα τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, σε μία αναμέτρηση, από την οποία θα απουσιάσει και πάλι ο Σπανούλης.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.