Ads Top

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: παίρνει "κεφάλια" ο Μαρινάκης - Τι γίνεται με top όνομα!


Τα μέτρα που παίρνει το αφεντικό του συλλόγου μετά τη νέα γκέλα.


Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ατρόμητο, καθώς ούτε η αλλαγή στον πάγκο της ομάδας κατάφερε να διορθώσει τα κακώς κείμενα, παρά την αισιοδοξία που προκάλεσε η θετική εμφάνιση απέναντι στη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν χθες έξαλλος με την εμφάνιση της ομάδας και είχε πολλά παράπονα από την απόδοση αρκετών παικτών. Το αφεντικό του συλλόγου θεωρεί ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και γι' αυτό αναμένεται να πάρει μέτρα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος έδωσε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, τη συγκατάθεσή του για να μείνει ο Κώστας Φορτούνης εκτός αποστολής για το χθεσινό ματς, προκειμένου ο αποκλεισμός αυτός να λειτουργήσει ως «ξυπνητήρι» για τον ποδοσφαιριστή που φέτος έχει ξεκινήσει πολύ μέτρια τη σεζόν.

Εξάλλου, πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει ότι δημοσιεύματα του «ερυθρόλευκου» Τύπου «φωτογράφιζαν» τον αρχηγό του Ολυμπιακού ως έναν από τους παίκτες που δεν τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας, μάλιστα, αναφορά ακόμα και για «αδιαφορία» εντός γηπέδου.

Παράλληλα, θυμίζουμε ότι η τιμωρία του Στέφανου Καπίνο ήταν προσωπική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που δείχνει ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου προσπαθεί, με κινήσεις που λειτουργούν ως «καμπανάκια» και για τους υπόλοιπους παίκτες, να αφυπνίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ομάδα. Κάτι που, βεβαίως, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, όπως φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι, όπου ξανά αρκετοί παίκτες κινήθηκαν σε χαμηλά στάνταρ απόδοσης.

Γι' αυτό υπάρχει η εκτίμηση ότι προσεχώς θα έρθουν κι άλλοι αποκλεισμοί από την ομάδα, στην προσπάθεια που γίνεται να «ταρακουνηθούν» οι παίκτες που φαίνεται πως δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Πάντως, το αφεντικό του συλλόγου δεν «τα έχει» μόνο με τους παίκτες, αλλά και με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θεωρεί ότι κάτι δε γίνεται σωστά στη λειτουργία της ομάδας και γι' αυτό παρουσιάζουν αρκετοί παίκτες αυτή τη... χαλαρή εικόνα στο γήπεδο.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έκανε και εκεί τις παρατηρήσεις του και, πλέον, περιμένει να δει αντίδραση, διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν προσεχώς νέες εξελίξεις. Η δήλωση, άλλωστε, του Σάββα Θεοδωρίδη για πιθανές αποχωρήσεις παικτών δεν μπορεί να ήταν τυχαία και έχει τη σημασία της.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.