Ads Top

Mεγάλα «ζόρια» για κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Τι τον «στέλνει» στην έξοδο!


Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον Εμάνουελ Εμενίκε.




Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να δείξει την πραγματική του αξία, ενώ πολλές φορές έχει μείνει εκτός πλάνων λόγω τραυματισμών, όπως συνέβη τελευταία ενόψει του σημερινού αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν αρχίσει να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στον έμπειρο φορ, ενώ η αποκαρδιωτική του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τους έβαλε σε σοβαρές σκέψεις ενόψει Γενάρη.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να προκύψουν εξελίξεις με τον Εμάνουελ Εμενίκε, αν ο παίκτης δεν καταφέρει το αμέσως επόμενο διάστημα να αλλάξει τα δεδομένα. Από τη μία, να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και από την άλλη, να ανεβάσει την απόδοσή του στο γήπεδο.
Εξάλλου, όπως σας γράφαμε και χθες, στο Λιμάνι ήδη προετοιμάζονται για μεταγραφή φορ τον Γενάρη, μιας και ο έτερος βασικός επιθετικός, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, κινείται επίσης σε ρηχά νερά.

Παράλληλα, όσον αφορά τον Εμάνουελ Εμενίκε, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι βέβαιο ποιο είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς δεν αποκλείεται ο παίκτης να έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, όπως είχε συμβεί τελικά και με την περίπτωση του Όσκαρ Καρντόσο.

Πάντως, το βέβαιο είναι ότι το φετινό συμβόλαιο του παίκτη θα καλυφθεί 50-50 από τον Ολυμπιακό και την τουρκική ομάδα, βάσει συμφωνίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Νιγηριανό να καρπώνεται τις αποδοχές που προέβλεπε ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου του με Φενέρμπαχτσε.

Από το καλοκαίρι και μετά, όμως, οι Ερυθρόλευκοι αναλαμβάνουν να καλύπτουν εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του παίκτη, κάτι που ενδεχομένως να θέλουν να αποφύγουν, αν φυσικά ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν έχει συνέλθει αγωνιστικά.

Είναι βέβαιο, άλλωστε, ότι ο παίκτης έχει χάσει αρκετούς πόντους στου Ρέντη και πολλούς από τους μέχρι πρότινος υποστηρικτές του...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.