Ads Top

Μία «σφαίρα» θέλει ο Λεμονής για την άμυνα - Πώς θα γίνει το come back αλά... Ρεάλ Μαδρίτης!


«Κλειδώνουν» τα μεταγραφικά πλάνα των «ερυθρόλευκων» που ενισχύονται σε θέσεις-κλειδιά.


Στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν ήδη τις μεταγραφικές τους κινήσεις για τον Γενάρη. Ο Τάκης Λεμονής ξέρει πού «πονάει» η ομάδα του και έχει καταστρώσει τα πλάνα του.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει θέσει ως προτεραιότητα για το επόμενο μεταγραφικό παζάρι την απόκτηση ενός γρήγορου στόπερ. Οι «ερυθρόλευκοι», μέχρι στιγμής, απ’ όσα έχουν παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο, δείχνουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτή τη θέση.

Ο Λεμονής τα έχει εντοπίσει και έτσι ζήτησε από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού την απόκτηση ενός γρήγορου στόπερ. Μάλιστα, υπήρχαν άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας στα παιχνίδια Δανία – Ρουμανία και Ελβετία – Ουγγαρία, ενδεχομένως για να βρουν τον κατάλληλο παίκτη που χρειάζεται η αμυντική τους γραμμή στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, αυτή θα είναι μία από τις κινήσεις που θα κάνουν στο Λιμάνι.

Θυμίζουμε ότι σε άλλο ρεπορτάζ σας είχαμε ενημερώσει για την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού τον Γενάρη. Αυτή δεν θα είναι άλλη από την επιστροφή του Μανώλη Σιώπη, στο πρόσωπο του οποίου, ο Τάκης Λεμονής, βλέπει τον παίκτη που θα δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι», μπορούν να εντάξουν και πάλι τον Σιώπη στο δυναμικό τους, καθώς έχουν τη δυνατότητα να «σπάσουν» το δανεισμό του στον Πανιώνιο.

Ένα άλλο πρόσωπο που θέλουν στο Λιμάνι είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ. Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και μάλιστα δεν έχει δεχτεί καν γκολ στο πρωτάθλημα, όντας παράλληλα εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στο του ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (0-1) στο Γ. Καραϊσκάκης. Έτσι, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας καλοβλέπουν την επιστροφή του.

Να σημειωθεί ότι ο 24χρονος άσος έφυγε το καλοκαίρι από τον Πειραιά για λογαριασμό του Ατρόμητου, αφού δεν έβρισκε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, πήγε εκεί ως ελεύθερος και όχι δανεικός. Ωστόσο, υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του και εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλουν κάποια χρήματα, τότε μπορούν να τον κάνουν και πάλι δικό τους.

Ο Λεμονής έχει ζητήσει την απόκτησή του, μετά και το... θέμα Καπίνο που έχει προκύψει στην ομάδα. Έτσι, Σιώπης και Γιαννιώτης μπορούν να γυρίσουν στο Λιμάνι και να αποτελέσουν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού για το Γενάρη.

Στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» βλέπουν με καλό μάτι την τακτική τους να παραχωρούν παίκτες και να θέτουν ειδικό όρο στο συμβόλαιό τους για να μπορούν με κάποια χρήματα να τους επαναφέρουν στο ρόστερ τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλιστα, ο Σιώπης και ο Γιαννιώτης έχουν κάνει άλματα προόδου και γι’ αυτό έχουν κάθε λόγο να χαίρονται στον Πειραιά. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να υιοθετήσουν τη συγκεκριμένη τακτική γενικότερα, αφού βλέπουν ότι τους βγαίνει σε καλό.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ανάλογη τακτική ακολουθούν και μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός, ακολουθεί το παράδειγμα των «Μερένχες», προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή ενίσχυση στην ομάδα του, τη στιγμή που τη χρειάζεται.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.