Ads Top

Μπουρλότο από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα!


Τι θα κάνει ο Δικέφαλος του Βορρά, δε θα διστάσει να τινάξει στον αέρα όλο το πρωτάθλημα!


Στην… τσίτα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία που θα επιβληθεί στον Ολυμπιακό από τη Super League. Τι σκέφτονται να κάνουν στην Τούμπα εφόσον η τιμωρία είναι… λάιτ!

Σήμερα το μεσημέρι στις 13:30 η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βρεθεί απέναντι από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας, για την συμπεριφορά και τα συνθήματα των φιλάθλων του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στην ακροαματική διαδικασία δεν θα υπάρχει πρόσθετη παρέμβαση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως συνέβη σε πολλές περιπτώσεις στο φινάλε της περσινής σεζόν, όμως αυτό δεν σημαίνει πως στην Τούμπα είναι… αδιάφοροι για την τιμωρία που θα επιβληθεί στον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάθε άλλο παρά έχουν… ξεχάσει το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για τον Ιβάν Σαββίδη την Κυριακή και δεν φαίνεται να ικανοποιούνται πλήρως μόνο από τις δηλώσεις του προέδρου της Super League, Γιώργου Στράτου, αλλά και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, που χαρακτήρισαν το πανό… εμετικό!

Εάν λοιπόν η Super League επιβάλλει μία… λάιτ τιμωρία στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να προχωρήσουν σε καταγγελία στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, επιδιώκοντας τη μέγιστη των ποινών! 

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.