Ads Top

Η «αναγκαστική» απόφαση Σαββίδη που δεν θα αρέσει στους οπαδούς - Γιατί πουλάει βασικούς παίκτες


Μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ η αποχώρηση καλών ποδοσφαιριστών τον Γενάρη.


Ο Ιβάν Σαββίδης αγαπάει τον ΠΑΟΚ και το δείχνει με κάθε τρόπο από τότε που έχει αναλάβει την ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται να καλύψει ακόμα μία αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, φτάνοντας με αυτήν σχεδόν τα 100 εκατ. ευρώ στο διάστημα της ιδιοκτησίας του στην ομάδα.

Είναι πράγματι εντυπωσιακό αυτό το νούμερο και αποδεικνύει περίτρανα την... τρέλα του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ, κάτι που του αναγνωρίζεται και από τον κόσμο.

Πλέον, όμως, με το Financial Fair Play δεν φτάνει να έχει κάποιος... μεγάλο πορτοφόλι και να ξοδεύει χρήματα, αλλά πρέπει να έχει προνοήσει ώστε να υπάρχουν ισοσκελισμένα έσοδα με έξοδα.

Έτσι, λοιπόν, για να το πετύχει αυτό ο Ιβάν Σαββίδης και να είναι σύμφωνος με τις επιταγές της UEFA, έχει δώσει εντολή να προχωρήσουν οι πωλήσεις καλών και βασικών ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου τον Ιανουάριο, προκειμένου να φανούν έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Κάτι τέτοιο μπορεί να μην αρέσει στους φίλους της ομάδας, όμως είναι αναγκαίο για να έρθουν σε μια ισορροπία τα έξοδα με τα έσοδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και να μην υπάρξει μελλοντικό πρόβλημα με την αδειοδότηση του συλλόγου.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.