Ads Top

«Σκασμένος» κορυφαίος άσος του ΠΑΟΚ - Έδωσε εντολή στον μάνατζερ να του βρει ομάδα!


Από τη μία περιμένει ευκαιρίες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, από την άλλη «ψάχνεται» για να φύγει τον Ιανουάριο.


Με προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είχε πέρσι 44 συμμετοχές, 7 γκολ και 10 ασίστ, άνοιξε τον δρόμο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και αναδείχθηκε MVP του τελικού. Τα πράγματα, όμως, για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό εξελίσσονται φέτος από το… κακό στο χειρότερο.

Στη σύντομη θητεία του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Μπίσεσβαρ αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο Κίεβο και ως βασικός στη ρεβάνς της Τούμπας, ενώ με προπονητή τον Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια με την Έστερσουντ, αγωνίστηκε ως αλλαγή για 28 λεπτά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, στα πρώτα 72 λεπτά του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και για μία ώρα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και με Λάρισα στο «AEL FC Arena», ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στον πάγκο αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο από τον Λουτσέσκου, ο οποίος δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στον Ομάρ Ελ Καντουρί που και στα τρία αυτά ματς ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου για τις ομάδες της Τουρκίας, στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Μπίσεσβαρ είπε «όχι» στην πρόταση της Σίβασπορ και έτσι παρέμεινε στην Τούμπα, όμως το sportdog.gr έμαθε από πληροφορίες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη πως ο ποδοσφαιριστής «ψάχνεται» μέσω του μάνατζερ του ενόψει του Ιανουαρίου, σε περίπτωση που η κατάσταση γι΄ αυτόν δεν βελτιωθεί το επόμενο διάστημα.

To sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει το καλοκαίρι πάντως πως ο Λούμπος Μίχελ «ψαχνόταν» να βρει ομάδες για τον Μπίσεσβαρ και τον Πέδρο Ενρίκε, έχοντας πολλά παράπονα και από τους δύο για το πρόσωπο που έδειχναν στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Τελικά, ο Βραζιλιάνος παραχωρήθηκε δανεικός στην Καραμπάγκ και ο Ολλανδός από το Σουρινάμ έφτασε ένα βήμα πριν επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Με τον ερχομό του Ελ Καντουρί, που εκτός των άλλων αποτελεί και το… πουλέν του Γιώργου Σαββίδη, και την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Πέλκας που πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2021, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Μπίσεσβαρ, ανεξάρτητα από το αν είναι ένας από τους… αγαπημένους της ασπρόμαυρης κερκίδας.

Και αυτό γιατί ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Europa League και η κατάργηση των Play Off της Super League έχουν συρρικνώσει πάρα πολύ το καλεντάρι του Δικεφάλου του Βορρά και την ανάγκη του Λουτσέσκου για rotation, με τον Μπίσεσβαρ να περιμένει πάντως ευκαιρίες με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Θα καταφέρει ο Ολλανδός να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο ή η σκέψη για αποχώρησή του από την Τούμπα θα γίνει πιο έντονη;

Η απάντηση θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό από τον χρόνο συμμετοχής που θα πάρει στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, που είναι κόντρα σε Λαμία (15/10), Ολυμπιακό (22/10) και Αστέρα Τρίπολης (30/10)…
*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.