Ads Top

Θα «τρελαθούν» οι οπαδοί - Πωλητήριο στο μεγαλύτερο όνομα του ΠΑΟΚ;


Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις τη φετινή σεζόν ανεβάζοντας αισθητά το μπάτζετ προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.




Από τη μια, τα οικονομικά ανοίγματα φέρνουν καλούς παίκτες και δημιουργούν ευφορία και προσδοκίες στις τάξεις των οπαδών, όμως από την άλλη απαιτούν κινήσεις για εξισορρόπηση των εξόδων με τα έσοδα, ειδάλλως θα υπάρξουν κυρώσεις από το Financial Fair Play της UEFA, το οποίο είναι αμείλικτο.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που καλoύνται να αντιμετωπίσουν όλοι οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, και ειδικότερα ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, που βασίζεται στον Ιβάν Σαββίδη ως μοναδική πηγή ρευστότητας.

Συνεπώς, ο Δικέφαλος δεν μπορεί μόνο να αγοράζει, αλλά είναι αναγκασμένος να προβεί και σε ορισμένες πωλήσεις προκειμένου να μην έχει προβλήματα. Μάλιστα, όσο κι αν αυτό ακούγεται αδιανόητο στα αυτιά των οπαδών του, δεν αποκλείεται να προβεί σε κίνηση-έκπληξη παραχωρώντας τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εάν ικανοποιηθεί οικονομικά!

Οι μετοχές του Σέρβου γκολτζή έχουν ανέβει κατακόρυφα και ήδη, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, φέρονται να υπάρχουν μνηστήρες για τον υψηλόσωμο φορ, ο οποίος είναι αναμφίβολα ένα από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Εκτός από τις εμφανίσεις του με τον Δικέφαλο, μεγάλο ρόλο για την αυξημένη απήχηση που έχει αρχίσει να αποκτά ο «Πρίγιο» στις ευρωπαϊκές αγορές, παίζει και η σταθερή του παρουσία στις κλήσεις της εθνικής Σερβίας, καθώς τα διεθνή ματς παρακολουθούν ενδελεχώς οι μεγαλύτεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Για να καταλάβετε, μπορεί ο Πρίγιοβιτς να μην ξεκίνησε βασικός στα αποψινό ματς των Σέρβων στην έδρα της Αυστρίας, ωστόσο στο γήπεδο βρέθηκαν scouts των Γιουβέντους, Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Μίλαν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Στόουκ, Έβερτον, Άστον Βίλα, Σαουθάμπτον, Μπράιτον, Γουλβς, Νιούκαστλ, Φράιμπουργκ, Βέρντερ Βρέμης, Σέλτικ, Τράμπζονσπορ, Τορίνο και Αταλάντα!΄

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.