Ads Top

Βγήκαν μπροστά οι παίκτες - Παρέμβαση Φορτούνη!


O Κώστας Φορτούνης μετά την ομιλία του Τάκη Λεμονή στην προπόνηση και όλοι ήταν έτοιμοι να βγουν στον αγωνιστικό χώρο του Ρέντη για να προπονηθούν, ζήτησε από τον Έλληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του να αποχωρήσουν για λίγο από τα αποδυτήρια για να μιλήσει στους συμπαίκτες του.




Οι μόνοι εκτός από τους παίκτες που παρέμειναν μέσα ήταν οι μεταφραστές, ώστε να καταλαβαίνουν όλοι τα όσα είχε να τους πει.

Ο 25χρονος άσος ξεκίνησε την ομιλία του με αφορμή την ήττα από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι «πήγαμε να παίξουμε στο ντέρμπι και δείξαμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι 100% για να πάρουμε το ματς. Δεν δείξαμε το πάθος που απαιτείται σε τέτοια παιχνίδια και για αυτό φταίμε όλοι. Με τον ΠΑΟΚ το δείξαμε, το θέλαμε πολύ, είχαμε ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι μας, παίξαμε καλά και νικήσαμε. Είναι ευθύνη όλων μας ό,τι έγινε, αλλά πάμε παρακάτω. Είναι υποχρέωσή μας να αλλάξουμε εικόνα και να παίξουμε καλύτερα».

Στη συνέχεια, ο Φορτούνης εξαιτίας του γεγονότος ότι μόνο εκείνος και ο Τάκης Λεμονής μίλησαν στους οπαδούς που βρέθηκαν στου Ρέντη το Σάββατο το βράδυ, πρόσθεσε: «Θέλω να πω κάτι ακόμη, που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Αυτό που έγινε χθες (σ.σ. το Σάββατο) αλλάζει από σήμερα. Ήρθε κόσμος για να μας μιλήσουν και να κάνουν τα παράπονά τους. Δεν είναι λογικό να μιλάμε μόνο 4-5 παίκτες και οι υπόλοιποι όχι».

Και ξεκαθάρισε πως: «Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί νικάμε. Από εδώ και πέρα θα τα κάνουμε όλα σαν ομάδα, όλοι μαζί. Όλοι φταίμε για το σημείο που βρισκόμαστε και μόνο όλοι μαζί θα αλλάξουμε την κατάσταση».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.