Ads Top

Αλέφαντος: «Η χειρότερη Εθνική όλων των εποχών»!


Αφήστε άλλους να πανηγυρίζουν. Εγώ τη θεωρώ από πλευράς υλικού ως τη χειρότερη Εθνική όλων των εποχών!


Πρώτα απ' όλα ένα σχόλιο για τον Τάκη Βεντίκο που πέθανε. Τρομερός σαν άνθρωπος, μόνο φίλους είχε, στεναχωρήθηκα αφάνταστα. Αυτός είχε φτιάξει το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού και είχε βοηθήσει και μεγάλους ποδοσφαιριστές να γίνουν πιο εκρηκτικοί, όπως ο Υφαντής και άλλοι. Φοβερός στα κατοστάρια, έχουμε ζήσει μονομαχίες θανάτου στο Καλιμάρμαρο: Πετράκης, Τσολάκης, Βεντίκος. Έφευγε σαν βολίδα στα πρώτα 40 μέτρα ήταν ασύλληπτος. Έγραψε ιστορία, και εκπληκτικός χαρκτήρας, ήταν κύριος με τα όλα του.

Πάμε τώρα στην Εθνική και αφήστε άλλους να πανηγυρίζουν. Εγώ τη θεωρώ από πλευρά υλικού ως τη χειρότερη Εθνική όλων των εποχών. Ακόμα και εποχές που δεν είχαμε καλή ομάδα, υπήρχαν παικταράδες μέσα. Παικταράδες που χαιρόσουν να βλέπεις. Τώρα κουράζεσαι να βλέπεις αυτούς τους παίκτες. Δύο μόνο είναι πραγματικά καλοί και είναι οι δύο στόπερ. Τι μπάλα να δεις. Δραματική κατάσταση.

Εξαιρώ λοιπόν Παπασταθόπουλο και Μανωλά που είναι καλοί και γρήγοροι στη δουλειά τους. Από εκεί και πέρα έχουμε και λέμε. Καρνέζης σταθερός αλλά όχι κάτι τρομερό. Ο Τοροσίδης πέρασαν τα χρόνια, δεν έχει τις κατεβασιές που είχε. Από την άλλη πλευρά, δραματικός Τζαβέλας, αργός, δεν πλευροκοπεί, στήνεται πίσω να τη βγάλει.

Χαφ αργά και άμπαλα ο Τζιόλης και ο Ζέκα. Ο Φορτούνης προσπαθεί να βρει τη φόρμα του. Ο Μήτρογλου ο πιο αργός φορ όλων των εποχών στην Εθνική, αλλά έχει το πλασέ που τον σώνει. Καμία σχέση όμως με Αναστόπουλο, Σιδέρη κ.λ.π, ακόμα και με ξένους όπως ο Τζιμπούρ, ο Μιραλάς.

Εξτρέμ κωμωδία, ο Μάνταλος δεν είναι εξτρέμ και ο Σταφυλλίδης ένας μέτριος μπακ να παίζει εξτρέμ, είναι τραγικό, δεν έχουμε εξτρέμ στην Ελλάδα. Και αν βγάλεις έξω τον Μήτρογλου, δεν έχουμε ούτε σέντερ φορ στην Ελλάδα.

Ομαδούλα ήταν η Κύπρος. Ας είναι καλά οι Βέλγοι που πήγαν και νίκησαν τους Βόσνιους, αν και αδιάφοροι οι Βέλγοι. Η Βοσνία δεν βλέπεται στην άμυνα. Απαράδεκτος ο προπονητής τους, κωμωδία να χάνεις 3-4. Αλλά τι περιμένεις από μία ομάδα που πήγε στην Κύπρο, κέρδιζε 0-2 και έχασε 3-2.

Να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο να κάνουμε τι. Βρείτε μου μία ομάδα αξιόλογη στον πλανήτη που να μην έχει μπακ και εξτρέμ. Κάτσε να δούμε κιόλας αν θα πάμε, γιατί δεν είναι σίγουρο, παίζεται ακόμα. Δεν βγάζουμε πλέον παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη βλέπεις αυτήν την ομάδα και κουράζεσαι.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.