Ads Top

Εξελίξεις στο Λιμάνι με τον «τελειωμένο» του Χάσι; - Η στάση της διοίκησης και τι θα κάνει ο Λεμονής


Τα δεδομένα για τον παίκτη που μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει ευκαιρίες.


Μπορεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ να παραμένει εκτός πλάνων στον Ολυμπιακό από την αρχή της σεζόν, ωστόσο έδειξε σε εξαιρετική φόρμα στο ματς της εθνικής του ομάδας (Ιράν-Τόγκο 2-0), όπου είχε εντυπωσιακή απόδοση και πέτυχε δύο γκολ.



Μάλιστα, ο «ερυθρόλευκος» Τύπος αποθεώνει σήμερα τον Ιρανό επιθετικό, με τον «Πρωταθλητή», μάλιστα, να έχει βασικό θέμα στον πρωτοσέλιδό του τα δύο γκολ του ποδοσφαιριστή στο διεθνές φιλικό και να σημειώνει με νόημα πως ο παίκτης «έστειλε μήνυμα» με την εμφάνισή του.

Πάντως, ο Τάκης Λεμονής, όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής και σύμφωνα με την περσινή του παρουσία στον πάγκο του Ολυμπιακού, δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Ιρανό επιθετικό, ενώ και η διοίκηση παρουσιάζεται να μην εκτίμησε τη στάση του παίκτη το περασμένο καλοκαίρι, όταν του διαμηνύθηκε από τον Μπέσνικ Χάσι ότι δεν υπολογίζεται κι αυτός αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα, παρότι βρισκόταν ξεκάθαρα εκτός πλάνων.

Από την άλλη, όμως, με αφορμή και τη σημερινή αποθέωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, δεν αποκλείεται να έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον παίκτη, καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Ιρανός αποκτήθηκε πέρυσι τον Γενάρη με προσωπικές κινήσεις της διοίκησης και προφανώς υπάρχουν άνθρωποι εντός του συλλόγου που εξακολουθούν να πιστεύουν στις ικανότητες του παίκτη.
Την ίδια στιγμή, άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάζουν σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση και στο σκοράρισμα και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο μοναδικός από τους διαθέσιμους φορ που δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες του. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να έχει έρθει η ώρα ο Ιρανός να χρησιμοποιηθεί από τον Τάκη Λεμονή στα προσεχή παιχνίδια, ειδικά αν οι υπόλοιποι φορ, Εμάμουελ Εμενίκε, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Μοχάμεντ Μπεν, εξακολουθούν να κινούνται σε ρηχά νερά... 

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.