Ads Top

Προειδοποίηση στους παίκτες: «Όσοι δεν μπορούν, θα φύγουν»!


Ο Γιάννης Βρέντζος κατέβηκε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά το ντέρμπι, μεταφέροντας το μήνυμα της διοίκησης πως αν κάποιοι δεν συμμορφωθούν και δεν αποδώσουν σύμφωνα με τις μεγάλες δυνατότητές τους, τότε θα δουν την πόρτα της εξόδου!




«Αλλάξτε επιτέλους την κατάσταση. Τα έχετε όλα, η ομάδα σας παρέχει τα πάντα και χάσατε από μια ομάδα με τόσα προβλήματα. Αποδείξτε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα. Όσοι δείχνουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, όπως και να λέγονται, να είστε σίγουροι ότι θα φύγουν», είπε ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βρέντοζς πήγε και το πρωί της Κυριακής στου Ρέντη και μίλησε, παρουσία των Σάββα Θεοδωρίδη, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ, με τον Τάκη Λεμονή. Ο ίδιος ο προπονητής μιλώντας στους παίκτες του είπε «…. στον Ολυμπιακό μετά από τέτοιες ήττες θα υπάρξει κριτική και είμαστε υποχρεωμένοι να την αποδεχτούμε. Αλλά πάνω από όλα πρέπει να είμαστε θυμωμένοι που χάσαμε και να κυνηγήσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να αλλάξουμε το κλίμα. Άλλη λύση δεν υπάρχει».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.