Ads Top

«Καυτές» εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Δύο ξένοι άσοι στην πόρτα - Τι συμβαίνει στην Τούμπα;


Οι βασικές προτεραιότητες του ΠΑΟΚ για τα χειμερινά «ψώνια» είναι δύο.




Ένας κεντρικός επιθετικός που θα συμπληρώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ένας δεξιός μπακ που θα δώσει τη δυνατότητα στον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει… ανάσες στον Λέο Μάτος όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr. Ωστόσο τον Ιανουάριο δεν θα υπάρξουν μόνο… αφίξεις στην Τούμπα. Θα υπάρξουν και αναχωρήσεις!

Με τις μεταγραφές των Χοσέ Μαουρίσιο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντελίνο Βιεϊρίνια στο τέλος του Αυγούστου, στον ΠΑΟΚ υπάρχει… συνωστισμός στις θέσεις των κεντρικών χαφ αλλά και των πλάγιων επιθετικών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ποδοσφαιριστές που πέρσι ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι να βλέπουν την ενδεκάδα με το… κιάλι, όπως για παράδειγμα ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας (μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα) και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, η μία μόνο ως βασικός).

Συνολικά, για τις πέντε θέσεις πίσω από τον Πρίγιοβιτς, στο ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχουν 13 ποδοσφαιριστές, οι Κάνιας, Κάτσε, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Μακ, Κάμπος, Λημνιός και Μυστακίδης. Το να βρίσκονται όλοι τους στην Τούμπα και στο δεύτερο μισό της σεζόν, είναι απίθανο!

Για δύο από αυτούς πάντως, λέγεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τούρκικες ομάδες! Ο λόγος για τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Έργκις Κάτσε, που και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν απασχολήσει συλλόγους της γειτονικής χώρας.

Ο ΠΑΟΚ πάντως είναι «ανοιχτός» σε όλες τις προτάσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στην Τούμπα είναι διατεθειμένοι να… ξεπουλήσουν με μικρό οικονομικό αντάλλαγμα είτε τους Μπίσεσβαρ, Κάτσε είτε οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Λουτσέσκου!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.