Ads Top

Όλη η αλήθεια για Φορτούνη - Το μπλαζέ ύφος, γιατί «κόπηκε», ο Σάββας και οι οργανωμένοι


Τι συμβαίνει πραγματικά με τον Έλληνα άσο στον Ολυμπιακό.


Ένα μεγάλο ερώτημα απασχολεί τον κόσμο του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες. Σχετίζεται με το αν αφορούσε και τον Κώστα Φορτούνη το... διάγγελμα του αντιπροέδρου της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, σχετικά με το «όποιος δεν ματώνει τη φανέλα θα μας αδειάσει σύντομα τη γωνιά», που εκστόμισε ο πολύπειρος παράγοντας μετά την ήττα από τον Ατρόμητο.

Ως γνωστόν, σπάνια σε τέτοιες περιπτώσεις κρίσης ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ εκφράζει προσωπικές του απόψεις και τα λόγια του συνήθως αντανακλούν τις σκέψεις και τα πιστεύω του μεγάλου αφεντικού του «ερυθρόλευκου» συλλόγου. Οπότε, έχουν σίγουρα ξεχωριστή σημασία τις κρίσιμες αυτές ώρες που περνάει αγωνιστικά ο Ολυμπιακός.

Ο «Φορτού» αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τους Πειραιώτες, ωστόσο φέτος δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής σπουδαία μπάλα. Αυτόπτες μάρτυρες της φετινής «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας μαρτυρούν ότι δεν τα έδωσε όλα ο Θεσσαλός το καλοκαίρι και είχε διαρκώς μπλαζέ ύφος, κάτι που τώρα πληρώνει με τις μέτριες εμφανίσεις του στους αγωνιστικούς χώρους.

Σε κάθε περίπτωση, είναι παίκτης ψυχολογίας και αυτή δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο της έπειτα από την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του, όπως αυτή εκφράστηκε και μέσα από τις επιλογές των Mπέσικ Χάσι και Τάκη Λεμονή, αλλά και από την γκρίνια της εξέδρας στα παιχνίδια με τη Σπόρτινγκ και τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο.

Ετσι, το δεδομένο είναι πως αυτή τη στιγμή το κλίμα για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό δεν είναι το καλύτερο δυνατό στην ομάδα, ιδιαίτερα μετά την εικόνα αδιαφορίας που παρουσίασε στο διάστημα που αγωνίστηκε στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους. Αν και μπήκε στο ματς στο 77' με το σκορ στο «εύθραυστο» 1-0 δεν έδειξε καμία ιδιαίτερη διάθεση να ματώσει για την ισοφάριση και αντίθετα, πολλοί τον κατηγορούν ότι... περπάταγε στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Επίσης, παρά την εικόνα αυτή και στις προπονήσεις που ακολούθησαν στον Ρέντη πριν από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ήταν εξίσου «αποστασιοποιημένος» από τις συνθήκες «πολέμου» που ήθελε ο Τάκης Λεμονής να επικρατούν, γι' αυτό και έμεινε εκτός αποστολής.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν σίγουρα ένα μήνυμα προς τον παίκτη για να καταλάβει ότι δεν είναι αναντικατάστατος στην ομάδα και ότι πρέπει να μοχθήσει για να πάρει ξανά φανέλα βασικού. Εστω κι αν χωρίς αυτόν στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός «βαρυγκωμάει» να κάνει δύο φάσεις της προκοπής στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος...

Μάλιστα, ήδη οι οργανωμένοι έκαναν το... άνοιγμά τους για την επιστροφή του παίκτη στο αρχικό σχήμα, καθώς όπως ανέφεραν στην τηλεοπτική του εκπομπή είναι αδιανόητο να μένει ο «Φορτού» εκτός 11άδας σε ματς του πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη και να παίζει ο εκτός κλίματος, Μαρτίνς...

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές πως η διάθεση όλων στον πειραϊκό σύλλογο είναι να στηρίξουν και να «φτιάξουν» την ψυχολογία του Φορτούνη τις επόμενες μέρες, ώστε να επανέλθει δριμύτερος στην πρώτη γραμμή για την ομάδα. Αν δεν καταφέρει να παρουσιάσει, όμως, ούτε και τώρα την εικόνα ηγέτη, που περιμένουν όλοι από αυτόν, τότε οι καταστάσεις θα γίνουν σίγουρα πολύ πιο περίπλοκες για όλους στο υπόλοιπο της σεζόν.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.