Ads Top

Γιώργος Μπούζος: Με πλάτες Κομίνη η πιο κρύα και άδικη ήττα


Η πιο κρύα ήττα του ΠΑΟΚ στον Πειραιά την τελευταία δεκαετία! Μακράν και με διαφορά! Έχασε (1-0) από τον Ολυμπιακό όχι για έναν αλλά για περισσότερους λόγους. Φταίει ο ίδιος και μαζί ο διαιτητής Κομίνης. Οι φόβοι που είχαμε εκφράσει επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας.




Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Ίσως είναι η μόνη φορά που ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ήταν ανώτερος με την υπεροχή να είναι 54-46% υπέρ του ! Υπέρ του και οι τελικές! Είχε 6 όταν ο Ολυμπιακός 4! Δηλαδή δύο περισσότερες. Μέσα στο σπίτι του Ολυμπιακού. Άρα του άξιζε καλύτερη τύχη.



Δεν την είχε γιατί δεν την προκάλεσε. Στο πρώτο μέρος ήταν ανώτερος αλλά μετά το γκολ που δέχθηκε από διαβολεμένη καραμπόλα- η φάση θύμιζε κάτι από παρτίδα μπιλιάρδου, δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Και δεν το έκανε γιατί δεν είχε προσωπικότητα, δεν είχε την βοήθεια που χρειαζόταν από τον πάγκο ενώ ο Κομίνης ήταν απέναντι του.



Απλωσε ομπρέλα ασφαλείας γύρω και πάνω από τον Ολυμπιακό και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στην φάση του 56΄. Ο Ανσαριφάρντ πατάει τον Ζαμπράνο μπροστά στα μάτια του, αλλά αντί για την κόκκινη κάρτα σφύριξε αδιάφορα. Ο Κομίνης έπρεπε να αποβάλει και τον Κούτρη, χαρίστηκε στον Ανδρούτσο, αν ήθελε να είναι δίκαιος θα έπρεπε να αφήσει τον Ολυμπιακό με εννέα παίκτες. Έπαιξε έδρα 70-30.



Κι αν αυτός έκανε την δουλειά του, το ερώτημα είναι τι έκανε ο Λουτσέσκου. Άφησε τον καλύτερο παίκτη του προηγούμενου μήνα, τον MVP Πέλκα όχι απλά εκτός ενδεκάδας αλλά κι εκτός ντέρμπι! Έριξε τον Κάμπος που ήταν φανερά ανέτοιμος και ερχόταν από μεγάλη χρονική απραξία. Ενώ έκανε την αλλαγή του Μπίσεσβαρ στο 80΄ , δηλαδή με χαρακτηριστική καθυστέρηση.



Η ήττα δεν είναι καταστροφή. Δεν ήταν τελικός αλλά απλά ένα παιχνίδι με συγκομιδή τριών βαθμών. Ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε το τέστ. Κι ήταν το πρώτο σοβαρό της περιόδου. Ήταν καλός όχι όμως όσο απαιτούσαν οι συνθήκες. Εξαίρεση ο Μάτος. Φωτεινό παράδειγμα. Για όλους!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.