Ads Top

Μ’ αυτόν τον διεθνή «τρελάθηκαν» στον Ολυμπιακό - Γιατί «πετάει στα σύννεφα» ο Λεμονής


Στον Ολυμπιακό επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Κύπρο στο ΓΣΠ.




Μπορεί ο Έλληνας άσος να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο διακρίθηκε για το πάθος του και βοήθησε πολύ τη «γαλανόλευκη» με τη διάθεση και τα τρεξίματά του, όπως υποστηρίζουν στο Λιμάνι.

Στον Πειραιά είδαν έναν... διαφορετικό Φορτούνη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και πιστεύουν ότι η... μετάλλαξη του αρχηγού των πρωταθλητών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι στο τελευταίο ματς απένατι στο Ατρόμητο ο Τάκης Λεμονής τον άφησε εκτός αποστολής, κάτι που φαίνεται να λειτούργησε ως «καμπανάκι» για τον ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης παρουσιάστηκε να έλαβε το... μήνυμα από τον προπονητή του και έδειξε μια άλλη εικόνα στο γήπεδο, κάτι που αναγνώρισε και ο Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα του έδωσε συγχαρητήρια για την απόδοσή του.

Στο Λιμάνι, λοιπόν, τρίβουν τα χέρια τους για τον Κώστα Φορτούνη και πιστεύουν ότι το παιχνίδι με την Κύπρο ήταν μόνο η αρχή και πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για τον Έλληνα άσο.

Θεωρούν δε, πως η... ανάσταση του παίκτη έρχεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο, μιας και τώρα στον Ολυμπιακό χρειάζονται τον... καλό Φορτούνη, που με την ποιότητά του μπορεί να κάνει τη διαφορά, στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.