Ads Top

Γιατί ο Λουτσέσκου είναι με την πλάτη στον τοίχο, πότε παίζει τα ρέστα του ο Ρουμάνος!


«Βαρύ» το κλίμα για τον 48χρονο τεχνικό στη Θεσσαλονίκη. H τεράστια... ανάσα, τα δύσκολα που έρχονται και η... παρέλαση!


Οι τρεις συνεχόμενες νίκες μέσα σε μία εβδομάδα (με Παναιτωλικό, Λεβαδειακό στο Κύπελλο και ΠΑΣ Γιάννινα) έφεραν ηρεμία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και πολλοί ήταν αυτοί που... ξέχασαν τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ και τα «στραβοπατήματα» σε Λιβαδειά και Ριζούπολη. Η προχθεσινή αποτυχία των Θεσσαλονικιών να κερδίσουν τη Λάρισα, επανέφεραν όμως τη γκρίνια και τα «πυρά» εναντίον του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μέσω του sportdog.gr πήρατε το βράδυ του Σαββάτου μία δυνατή «γεύση» για το κλίμα που υπάρχει σε βάρος του Ρουμάνου προπονητή, που δεν κατάφερε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας νίκη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι (Έστερσουντ, Λιβαδειά, Ριζούπολη και Λάρισα).

Οι χθεσινές ήττες ωστόσο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού «έφτιαξαν» κάπως το κλίμα στον Δικέφαλο του Βορρά και έδωσαν μία τεράστια ανάσα στον Λουτσέσκου, αφού ο ΠΑΟΚ μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά του από την «Ένωση» και την κορυφή και αύξησε στους τέσσερις τη διαφορά που τον χωρίζει από τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει στις 22 Οκτωβρίου στο Φάληρο!

Έτσι εκεί που θα ήταν πολύ δύσκολο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αντιστρέψει το κλίμα στις δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας που μεσολαβούν μέχρι το παιχνίδι με τη Λαμία στην Τούμπα στις 15 Οκτωβρίου, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος απομάκρυναν το σενάριο να μην προλάβει την... παρέλαση, όπως ήταν πολύ πιθανό να συμβεί εάν η ΑΕΚ βρισκόταν τώρα στο +4 και η διαφορά της από τον ΠΑΟΚ πήγαινε ακόμα και στο +7 μετά το τέλος της 8ης αγωνιστικής όπου οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να αντικαταστήσει τον πρώην προπονητή της Ξάνθης, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά πως ο Λουτσέσκου θα... μακροημερεύσει στον ασπρόμαυρο πάγκο, καθώς όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ ήδη στη Θεσσαλονίκη έχουν φουντώσει τα σενάρια, ακόμα και για τον διάδοχο του Ρουμάνου! ()

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Σαββίδης δεν θα έχει και τόσο... καλή διάθεση στη συνάντηση που θα έχει τις επόμενες ημέρες μαζί του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, λόγω του ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μην αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες των παικτών που έχει στο ρόστερ του.

Όπως και να έχει η ιστορία, ο Λουτσέσκου πρέπει να διορθώσει μέσα στη διακοπή τις πολλές αδυναμίες του ΠΑΟΚ αφού μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακολουθούν τα ματς «φωτιά» με Αστέρα Τρίπολης (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Πανιώνιο (εκτός), Ξάνθη (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός), όπου μία μέτρια ή κακή βαθμολογική συγκομιδή θα τον οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια μακριά από την Τούμπα!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.