Ads Top

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ-φωτιά για Μπεργκ και ΠΑΟΚ - Πάει στην Τούμπα ως αντι-Πρίγιοβιτς; Όλη η αλήθεια!


To sportdog.gr αποκαλύπτει τις προθέσεις του Σουηδού άσου και τι ισχύει με το ενδιαφέρον του Δικεφάλου.


Σα «βόμβα» έσκασε σήμερα στο ρεπορτάζ η πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αποχώρησε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αϊν.

Πόσο πιθανό είναι, όμως, να γίνει πραγματικότητα το συγκεκριμένο σενάριο; Ποια είναι η επιθυμία του Σουηδού σούπερ σταρ και τι ισχύει με το ενδιαφέρον του Δικεφάλου;

Η επιστροφή στην Ελλάδα

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αλήθεια είναι ότι ο Σουηδός άσος έχει την πρόθεση κάποια στιγμή να γυρίσει στην Ελλάδα, ωστόσο αυτό θα το έκανε μόνο για χάρη του Παναθηναϊκού. Ο Μπεργκ, άλλωστε, πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από την ομάδα, που ήταν «βασιλιάς» και απολάμβανε τη λατρεία του κόσμου, για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Τα 7,8 εκατ. ευρώ που έχει να λαμβάνει ο διεθνής φορ για την επόμενη τριετία στην Αραβία, δεν μπορεί να του τα προσφέρει καμία ελληνική ομάδα και ο παίκτης δεν έχει καμία πρόθεση, σε αυτή τη φάση της καριέρας του, να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

Πάντως, όπως προαναφέραμε, ο Σουηδός έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλό του ότι θα ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, αν, φυσικά, ο σύλλογος είναι τότε υγιής και δυνατός.

Γι' αυτό, άλλωστε, φρόντισε μετά την αποχώρησή του να αποκαταστήσει τις σχέσεις τόσο με τον σύλλογο όσο και με τον κόσμο, με το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Εξάλλου, ο διεθνής άσος έχει αγοράσει σπίτι στην Αθήνα και στα σχέδιά του έχει να ζήσει στην πρωτεύουσα με την οικογένειά του, όταν εξαντλήσει το συμβόλαίο του με την Αλ Αϊν.

Ένας Μπεργκ για... αντι-Πρίγιοβιτς

Το γεγονός, πάντως, ότι ο Μάρκους Μπεργκ δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει τώρα στην Ελλάδα και ειδικά για άλλη ομάδα εκτός του Παναθηναϊκού, δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ενδιαφέρεται για τον Σουηδό άσο.

Ακόμα κι αν γνωρίζουν στον Δικεφάλο ότι είναι σχεδόν αδύνατον, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να φέρουν πίσω τον διεθνή φορ, με αυτή τη διαρροή περί ενδιαφέροντος για τον πρώην σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, «προετοιμάζουν» τον κόσμο της ομάδας για τον... αντι-Πρίγιοβιτς!

Όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ο Δικεφάλος είναι αναγκασμένος, λόγω του Financial Fair Play, να προχωρήσει άμεσα, ακόμα και από τον προσεχή Γενάρη, σε μεγάλες πωλήσεις, προκειμένου να ισοσκελίσει τα έξοδα με τα έσοδα και να αποφύγει τις βαριές κυρώσεις από την UEFA.
O Aλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, λοιπόν, είναι αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» όνομα στον ΠΑΟΚ και ο παίκτης που μπορεί πιο εύκολα να φέρει τη μεγάλη πρόταση που θα γεμίσει τα ταμεία του συλλόγου με τα απαραίτητα, για τον λόγο που προαναφέραμε, χρήματα.

Όμως, παράλληλα, ο Σέρβος τυχαίνει να είναι και από τους πιο αγαπητούς παίκτες των φιλάθλων της ομάδας και στο ενδεχόμενο πώλησής του σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις. Γι' αυτό και από τον Δικεφάλο έχουν αρχίσει να αναζητούν ένα ηχηρό όνομα, που θα μπορέσει να «μαλακώσει» τις φωνές του κόσμου, αν και εφόσον ο Πρίγιοβιτς αποχωρήσει από την Τούμπα. Και ο Μάρκους Μπεργκ, φυσικά, είναι μια περίπτωση φορ που δεδομένα θα «έφτιαχνε» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, άσχετα αν, όπως προαναφέραμε, οι πιθανότητες επιστροφής του Σουηδού στην Ελλάδα είναι -με τα υπάρχοντα δεδομένα- ελάχιστες... 

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.