Ads Top

Ο Μίχελ φέρνει «κοντά» ΠΑΟΚ και... Ολυμπιακό - Ποια είναι τα νέα για τον Σλοβάκο;


Τι φοβερό συνέβη με τον πρώην ρέφερι και τι σχέση έχουν οι Πειραιώτες.


Μπορεί ο Λούμπος Μίχελ να παραιτήθηκε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή μετά τον αποκλεισμό-ντροπή του ΠΑΟΚ από την Έστερσουντ στα τέλη Αυγούστου, ωστόσο 2,5 μήνες μετά παραμένει κανονικά στο πόστο του.

Μάλιστα, ο Σλοβάκος όχι μόνο ολοκλήρωσε μια σειρά από σημαντικές μεταγραφές στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά πλέον σχεδιάζει και τις κινήσεις που θα κάνει ο Δικέφαλος τον προσεχή Γενάρη.

Μια εξέλιξη που κανένα ρεπορτάζ δεν είχε προβλέψει, μιας και άπαντες εκτιμούσαν πως ο πρώην ρέφερι θα αποτελούσε αργά ή γρήγορα παρελθόν από την Τούμπα, μετά από απόφαση της διοίκησης.

Εντέλει, κάτι τέτοιο δε συνέβη και προφανώς η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί ένα καθαρά επικοινωνιακό τέχνασμα της ΠΑΕ, μιας και τη δύσκολη χρονική στιγμή παρουσιάστηκε ο Λούμπος Μίχελ ως ο βασικός υπεύθυνος για τον αποκλεισμό από την άσημη Έστερσουντ, στην ουσία θεωρήθηκε «τελειωμένος» από μεγάλη μερίδα των Μέσων και όταν η κατάσταση άλλαξε στην ομάδα, ο Σλοβάκος διατήρησε τον ρόλο του.

Στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ δεν επιχείρησε να προβεί σε ένα ξαφνικό διαζύγιο και με ένα «τρικ» κράτησε τον Λούμπος Μίχελ στην ομάδα, επιλέγοντας τον... ασφαλή δρόμο για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του συλλόγου, χωρίς να παρθεί κάποιο ρίσκο με μια άλλη επιλογή της τελευταίας στιγμής, κάτι που, πάντως, απαίτησε ο κόσμος όσο κράτησε ο... θυμός από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Εξάλλου, οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα συνηθίζουν να ακολουθούν την... πεπατημένη και κάτι ανάλογο είχε συμβεί στον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος φερόταν να έχει παραιτηθεί μετά τον ανέλπιστο αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά, ωστόσο παρέμεινε τελικά κανονικά στο πόστο του.

Κάτι ανάλογο, λοιπόν, συνέβη και με τον Λούμπος Μίχελ τώρα, με τον Σλοβάκο τελικά να μένει τη θέση του (αφού πέρασε το κύμα αμφισβήτησης) και τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί την «επιτυχημένη συνταγή» των Ερυθρολεύκων.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.