Ads Top

Θέλει να φέρει παγκόσμιο αστέρα στον Πειραιά ο Καρεμπέ!


Πανάκριβη περίπτωση. Κι αν του κάτσει; Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει την πορεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα ηνία του Ολυμπιακού είναι η ικανότητά του στις πωλήσεις ποδοσφαιριστών και η εξασφάλιση όσο μεγαλύτερου κέρδους για τους Ερυθρόλευκους.


Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δεν διστάζει να προχωράει και σε ηχηρές μεταγραφές, όποτε χρειαστεί, τόσο για να ενισχύσει την ομάδα του, όσο και για να "φτιάξει" τον κόσμο της.

Η περίπτωση που ήρθε στο προσκήνιο από τη Sportime είναι από δύσκολη έως ακατόρθωτη, όμως ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν λένε να την παρατήσουν.

Ο λόγος για τον Χατέμ Μπεν Αρφά, ο οποίος αποτελεί μια "τρελή" περίπτωση και φυσικά έναν παίκτη που μπορεί με την παραμικρή ενέργεια να ξεσηκώσει τον κόσμο και να δώσει το κάτι παραπάνω στους Ερυθρόλευκους.

Ο Καρεμπέ θα... πέθαινε να δει τον Γάλλο στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έχει υπάρξει ξανά στο "στόχαστρο" του Ολυμπιακού και μάλιστα είχε έρθει στην Ελλάδα, είχε ξεναγηθεί, αλλά δεν το πήρε ποτέ απόφαση να μετακομίσει στη χώρα μας.

Ο παλαίμαχος αστέρας διατηρεί συνεχώς την επαφή με τον Μπεν Αρφά, αλλά μιλάμε για μια απαγορευτική περίπτωση. Για να καταλάβετε, η Φενέρ είχε προτείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν να τον πάρει ως δανεικό το καλοκαίρι, καλύπτοντας ένα μέρος των απολαβών του, ήτοι 2,8 εκατ. ευρώ, όμως δεν τα κατάφερε.

Πιθανότερος προορισμός για τον 30χρονο φαίνεται να είναι η Λέστερ, η οποία ανακοίνωσε στην τεχνική της ηγεσία των Κλοντ Πιέλ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.