Ads Top

«Συναγερμός» στον Πειραιά για ΠΑΟΚ - Η Θύρα 7 και ο φόβος για «νέο Ιβιτς»!


Σίγουροι παρουσιάζονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού στις συζητήσεις τους πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πως οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν με την παραμικρή αφορμή να διακόψουν το ματς εις βάρος των Ερυθρολεύκων.




Στο Λιμάνι πιστεύουν ότι η διαφορά δυναμικότητας, εμπειρίας και αποφασιστικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη και ότι ο μοναδικός τρόπος για να φύγει με κάτι θετικό από το Φάληρο ο ΠΑΟΚ είναι να «κλέψει» τους βαθμούς με εξωαγωνιστικά μέσα.

Στο πλαίσιο αυτό θεωρούν πως οι Θεσσαλονικείς έρχονται με σκοπό να τινάξουν το ματς στον αέρα και με την παραμικρή αφορμή να επαναλάβουν το σκηνικό του γηπέδου της Λεωφόρου στα πλέι οφ, όταν ο ρήψη ενός αντικειμένου προς τον Ιβιτς οδήγησε στη διακοπή του αγώνα και τη βαριά τιμωρία του Παναθηναϊκού.

«Εμείς μόνο με φωνή πρέπει να κάνουμε καμίνι το γήπεδο και όλο το Καραϊσκάκη να είναι... Θύρα 7. Όλα πρέπει να γίνουν όπως πρέπει και να προστατέψουμε την ομάδα μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε», λένε οι οπαδοί του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ματς και θυμίζουν ότι από τον ΠΑΟΚ δείχνουν τόσο αδίστακτοι στην προσπάθειά τους να πάρουν ένα πρωτάθλημα ώστε πέρυσι έκαναν τα πάντα σε δικαστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο για να πάρουν τον τίτλο που κατέκτησε μέσα στα γήπεδα ο Ολυμπιακός,

Επιπλέον, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρα την εύνοια της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα και ότι αυτός πρέπει να είναι ένας παραπάνω λόγος για να έχουν τεταμένη την προσοχή τους στο 100%, αλλά και οι παίκτες να μπουν στο γήπεδο με το μάτι τους να γυαλίζει για να στείλουν το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η ομάδα του Πειραιά παραμένει το αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.