Ads Top

Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός «κυνηγάει» τον ΠΑΟΚ - Στόχος το -6 για το «σκάνδαλο»


Τι κρύβεται πίσω από την καταγγελία των Ερυθρολεύκων.


Από τον ΠΑΟΚ άνοιξαν πέρυσι τον «ασκό του Αιόλου» και φέτος στον Ολυμπιακό δείχνουν ήδη τη διάθεση να πλεύσουν με τον ίδιο άνεμο...

Η υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού προς το ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ έχει σαφές υπόβαθρο σε όσα συνέβησαν στο περσινό πρωτάθλημα, οπότε ο ΠΑΟΚ «κυνηγούσε» διαρκώς τους Ερυθρόλευκους σε νομικό επίπεδο, επιδιώκοντας την τιμωρία τους με αφαίρεση βαθμών και την εξασφάλιση του τίτλου.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές είχε προσπαθήσει να παρέμβει ως έμμεσα εμπλεκόμενος και ενδιαφερόμενος ο «Δικέφαλος του Βορρά» σε νομικές υποθέσεις που απασχόλησαν πέρυσι τον Ολυμπιακό, μια και οι Θεσσαλονικείς είχαν προχωρήσει σε καταγγελία για τιμωρία των Πειραιωτών, τόσο για όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

Επίσης, από τον ΠΑΟΚ είχαν προσπαθήσει να παρέμβουν και στην υπόθεση των καταγγελιών από πλευράς του Πλατανιά κατά της φιλοξενίας που έτυχαν στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό... Ωστόσο, σε καμία από αυτές τις υποθέσεις δεν κατόρθωσαν οι Θεσσαλονικείς να περάσουν τη γραμμή τους και καθώς δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί από τους Πειραιώτες, κατέληξε σε αυτούς το πρωτάθλημα.

Πάντως, οι παρεμβάσεις και οι καταγγελίες του ΠΑΟΚ δεν αφορούσαν μόνο σε υποθέσεις του Ολυμπιακού, καθώς οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν πέρυσι και άνοιξαν πολλά «μέτωπα» με τη... φάμπρικα που δημιούργησαν. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της 1ης Ιουνίου 2017 όταν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού έπειτα από σχετική παρέμβαση του... ΠΑΟΚ.

Τα παραπάνω αποτελούν τη βάση και δίνουν αφορμή για την καταγγελία στην οποία προχώρησε την Παρασκευή ο Ολυμπιακός κατά του Δικεφάλου, επιδιώκοντας τη βαριά τιμωρία του και την αφαίρεση ακόμα και έξι βαθμών από το πρωτάθλημα.

Είναι σαφές πως από το Λιμάνι βλέπουν μια σπουδή των αρμοδίων να «πέσει στα μαλακά» ο ΠΑΟΚ και γι' αυτό κατήγγειλαν -ουσιαστικά- πως ο Δικέφαλος και ο άμεσος συνεργάτης του Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας κλήθηκαν σε απολογία για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Λάρισα με λάθος άρθρο του πειθαρχικού κώδικα.

Μάλιστα, από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι η απώθηση από τον Κριστιάνο Μπάτσι του διαιτητή Κατσικογιάννη, είναι απόλυτη ξεκάθαρη στα στιγμιότυπα του αγώνα και ότι δεν γίνεται να εγκαλείται ο βοηθός του Λουτσέσκου και η ΠΑΕ σαν να υπήρξε μια συνηθισμένη πειθαρχική παράβαση.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τα φίλα προσκείμενα στους Ερυθρολεύκους ΜΜΕ έκαναν λόγο για «σκάνδαλο», ενώ από τη μεριά τους οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας αναφέρονταν σε «επιλεκτική ευαισθησία» από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, που πέρυσι... ξετίναξαν τον Ολυμπιακό για πράγματα και καταστάσεις τα οποία δεν γράφτηκαν σε φύλλα αγώνων, αλλά ούτε και υπήρχε οπτικό υλικό από κάμερες, που να αποδεικνύουν τα καταγγελλόμενα...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.