Ads Top

Αλέφαντος: Ούτε 15χρονος τη φάση του Εμενίκε - Σωστή κίνηση Ουζουνίδη - Μαρινάκη, αυτόν να πάρεις!


Ήταν ένα ματς που αν και δεν είχε πολλές φάσεις, είχε προπονητικό ενδιαφέρον. Είχε ψυχή, είχε ένταση, αγωνία, τρέξιμο, είχε και τακτική.




Εγώ διαφωνώ με την τακτική του Ολυμπιακού. Αν εξετάσεις το υλικό του Παναθηναϊκού που είναι φτωχό και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, φαινόταν αυτό το ματς ότι αν ο Ολυμπιακός έβαζε πρώτος γκολ, θα έπαιρνε τη νίκη. Φάνηκε άλλωστε πόσο άλλαξε το ματς ότι μπήκε και ο Ανσαριφάρντ μέσα με τον Καρσελά.

Έλα ρε με τον Εμενίκε, με δέκα παίκτες έπαιζε ο Ολυμπιακός. Δεν έχει το ύψος, δεν έχει και την ταχύτητα με ντρίμπλα στην ταχύτητα. Στο τέλος μια φορά του ήρθε η φάση να γίνει ο ήρωας του ματς και γυρίζει μόνος με φάτσα την εστία, ανενόχλητος, και κλοτσάει αέρα. Ούτε 15 χρονών παιδί δεν τα κάνει αυτά.

Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα. Καμία ομάδα δεν έχει δείξει ανωτερότητα. Δεν επιτρέπεται όμως αυτή η ομάδα ο Παναθηναϊκός με το φτωχό υλικό και με τα τόσα προβλήματα, να έχει μαζέψει πιο πολλούς βαθμούς από τον πανάκριβο Ολυμπιακό με τις πολλές μεταγραφές. Εγώ έχω πει από νωρίς στη στήλη "ποιος πρότεινε αυτούς τους παίκτες στον Βαγγέλη Μαρινάκη";...

Κι έχω πει επίσης από νωρίς ότι η επιθετική τριάδα του Ολυμπιακού φέτος θα έχει σοβαρό πρόβλημα και ότι εκεί είσαι ανύπαρκτος για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια. Και στα εξτρέμ αλλά πιο πολύ απ' όλα στο σέντερ φορ.

Πιστεύω ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα το αφήσει έτσι αυτό το αγκάθι, θα πάρει τον Γενάρη μια σεντερφοράρα διότι είναι εγωιστής και θα χτυπήσει το πρωτάθλημα. Μην τον ξεγράφετε τον Ολυμπιακό.

Δεν επιτρέπεται όμως και από τον προπονητή να κατεβαίνει με αριστερό εξτρέμ τον Ανδρούτσο. Έναν παίκτη που δεν είναι εξτρέμ. Δηλαδή με Εμενίκε σε αυτήν την κατάσταση και με Ανδρούτσο αριστερό εξτρέμ, τι πας να κάνεις στη Λεωφόρο; Ούτε μια φάση δεν είχες κάνει μέχρι να μπει και ο Ανσαριφάρντ μέσα. Αφήνεις τον Μάριν εκτός αποστολής και βάζεις τον Ανδρούτσο αριστερά. Με ποιον παίζεις, με την Μπαρτσελόνα;

Για τον Σισέ όταν οι άλλοι τον κορόιδευαν, εγώ είπα ότι αυτός μπορεί να γίνει μεγάλος στόπερ. Θέλει δουλειά, ατομική δουλειά να τον προσέξουν, έχει τα προσόντα. Διότι είναι πολύ ψηλός, γρήγορος, νευρώδης, και ξέρει μπάλα.

Ο Ένχελς δεν υπήρχε στις φάσεις, τον έψαχνες... Ο Μποτία είναι καλύτερος.

Ο Ρομαό τα δίνει όλα ως κόφτης. Να προωθήσει όμως το παιχνίδι δύσκολα. Ήταν πολύ πεσμένος ο Οφόε. Και έτσι δημιουργικά ότι περίμενες ήταν απο τον Φορτούνη.

Ο Πάρντο προσπάθησε, αλλά τον θέλω να παίρνει περισσότερες μπούκες. Τον πάλευε ο Χουλτ.

Τα μπακ λίγα πράγματα. Μπροστά δεν έβγαιναν. Ο Ομάρ δεν είναι αυτός που ήταν, όμως αυτός πρέπει να παίζει, ο δε Κούτρης είναι μετρίων δυνατοτήτων αλλά ό,τι έχει το δίνει, δίνει τα πάντα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού το χειρίστηκε καλά το ματς. Τόσο μπορούσε τόσο έπαιξε. Και σωστά έβαλε τον Κουτρουμπή στο τέλος μπροστά από τα στόπερ σαν 5-4-1.

Ο Κουρμπέλης πήγε καλά, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, με Κουρμπέλη και Σιλά, σιγά το δίδυμο. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλύτερο ρόστερ από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν όμως πολλοί παίκτες που δεν έχουν παίξει μπάλα, υπάρχουν παίκτες που δεν τους έχουμε δει καν! Τι γίνεται με τον Σέρβο τον στόπερ;

Έχουν γίνει πολλά λάθη. Έχει πάρει 4 σέντερ φορ ο Ολυμπιακός και ακόμα τίποτα.

Δεν επιτρέπεται με αυτό το μπάτζετ ο Ολυμπιακός να είναι στη βαθμολογία δίπλα με ομάδες χρεοκοπημένες ή ομάδες πάμφτωχες.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.