Ads Top

Σε έξαλλη κατάσταση ο Χάσι! (video)


Εξερράγη ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το δεύτερο γκολ των Πορτογάλων. Τι έλεγε στα αποδυτήρια και δεν έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.


Το πρώτο παιχνίδι των ομίλων δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, έμοιαζε σαν υπνωτισμένος. Οι ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό και μάλιστα από στατική φάση, κάτι που δείχνει την έλλειψη συγκέντρωσης.

Η άμυνα των ερυθρόλευκων ολιγώρησε και ο Ντουμπιά πήρε μόνος του την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, από την οποία προήλθε το 0-1. Το δίδυμο των Ρομαό-Ένγκελς δεν λειτούργησε σωστά στο κέντρο της άμυνας.

Η οπισθοφυλακή των πρωταθλητών Ελλάδας έμεινε για μία ακόμα φορά εκτεθειμένη 11 λεπτά αργότερα. Ο Ολυμπιακός επιτίθετο, αλλά οι Πορτογάλοι κατάφεραν να βγούνε ξανα μπροστά με μία απόκρουση και δύο πάσες, με τον Μάτινς να βγαίνει ενώπιος ενωπίω με τον Καπίνο και να μην δυσκολεύεται να πετύχει το 0-2.

Το αμυντικό τρανζίσιον των «ερυθρόλευκων» δεν λειτούργησε ποτέ κάτι που εξόργισε τον Μπέσνικ Χάσι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν έξαλλος στον πάγκο και η κάμερα έπιασε την έκρηξή του. Βλέπετε, ο Κοσοβάρος τεχνικός είχε επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του, ότι οι Πορτογάλοι ήταν σφόδρα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα οι παίκτες του κινδύνεψαν τρεις φορές ακόμα σε φάσεις που οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα. Στη μία η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στις άλλες δύο επενέβη ο Καπίνο.

Η νέα κακή αντίδραση της άμυνας στο τέλος του ημιχρόνου, από την οποία προήλθε το 0-3 σίγουρα απογοήτευσε τον Χάσι που έβλεπε την ομάδα του να χάνει με μεγάλο σκορ και θα μπορούσε να είχε δεχτεί περισσότερα τέρματα.

Δείτε την αντίδραση του Χάσι, μετά το δεύτερο γκολ:



*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.