Ads Top

"Πόλεμος" ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ - Ποιος άναψε τις φωτιές και το unfair της ξαφνικής "κλοπής"!


Γιατί οι δύο σύλλογοι είναι στα... μαχαίρια και ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης;




Το... φυσάνε και δεν κρυώνει στον Παναθηναϊκό αυτό που έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον Χρήστο Καρβουνίδη, τον οποίο παίρνει στην ΑΕΚ για να ενισχύσει το τιμ γυμναστών των Κιτρινόμαυρων.

Στο Τριφύλλι είναι έξαλλοι με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας τους και θεωρούν τουλάχιστον unfair την κίνηση αυτή, η οποία έγινε ξαφνικά και χωρίς οι Πράσινοι να λάβουν την παραμικρή ενημέρωση.

Μόλις χθες στον Παναθηναϊκό ενημερώθηκαν από τον Χρήστο Καρβουνίδη για τις εξελίξεις, μιας και ο Έλληνας φυσιοθεραπευτής κατέθεσε την παραίτησή του, όπως και το υπόλοιπο τιμ του, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι είχε μιλήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο από την προηγούμενη εβδομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Η άσχημη αυτή εξέλιξη για τους Πράσινους προκαλεί πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει γίνει, όπως είναι φυσικό, καμία προεργασία για διάδοχη κατάσταση, ενώ μέχρι να βρεθούν οι αντικαταστάτες, θα υπάρχει μεγάλο θέμ στον τρόπο προπόνησης του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενδεχομένως και στα αποδυτήρια.

Προφανώς, ο Νίκος Λυμπερόπουλος γνώριζε ότι "κλέβοντας" όλο το τιμ από τον Παναθηναϊκό θα προκαλούσε σημαντικό πρόβλημα στους Πράσνους, κάτι που επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι ο παλαίμαχος άσος αποχώρησε από το Τριφύλλι με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Πάντως, από την άλλη, ο Χρήστος Καρβουνίδης, ο Γιάννης Κωτσής (εργοφυσιολόγος) και ο Νίκος Πανουργιάς (γυμναστής αποκατάστασης), είχαν πάει στον Παναθηναϊκό με υπόδειξη του "Λύμπε", ο οποίος θεώρησε ότι έχει κάθε δικαιώματα να πάρει τους ανθρώπους που εμπιστεύεται στην ΑΕΚ, καθώς γνωρίζει άριστα τις ικανότητές τους από την προηγούμενη κοινή τους θητεία στην Ένωση.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.