Ads Top

Tα μαγικά βράδια του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουβέντους (vids)


Κόντρα στη Γιουβέντους ο Ολυμπιακός έχει ζήσει όμορφα βράδια και με οδηγό αυτά θα πάει στο αποψινό ματς. 


Η αποψινή αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουβέντους μόνο εύκολη δεν είναι. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή αντιμετωπίζει ένα από τα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που θα έχει κι όλα στον αγωνιστικό χώρο όλα τα υπερόπλα της.

Ιγουαΐν, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Κουαδράδο κι η άλλη... παρέα του Αλέγκρι περιμένουν τον πρωταθλητή Ελλάδας για να κάνουν την πρώτη τους νίκη στους ομίλους του Champions League, ύστερα από την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο έχει ζήσει και όμορφα βράδια απέναντι στη «βέκια σινιόρα» και το gazzetta.gr τα θυμάται.

17/3/1999: Ολυμπιακός-Γιουβέντους 1-1

Η ήττα με 2-1 στο Τορίνο, κάνει τον Ολυμπιακό να πιστεύει σε πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Ο Γκόγκιτς στο 12' βάζει φωτιά στο ΟΑΚΑ και στην καρδιά πάνω από 70.000 κόσμο της ομάδας. Ο Κόντε όμως εκμεταλλεύεται τον... αέρα και την κακή εκτίμηση του Ελευθερόπουλου, κάνει το 1-1 στο 85' και βάζει τέλος στο όνειρο. Οι «ερυθρόλευκοι κοίταξαν στασ μάτια τη «βέκια σινιόρα» και δεν ήθελαν πολύ να την αποκλείσουν πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τους επίτευγμα.

7/12/ 1999: Γιουβέντους-Ολυμπιακός 1-2

Μετά την ήττα με 3-1 στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός παίζει με τη Γιούβε στο Παλέρμο κι όχι στο «Ντέλε Άλπι». Ο Κοβάσεβιτς είχε βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, αλλά ο Τζόλε στη συνέχεια πήρα το όπλο του και αφού έκανε το 1-1 με ένα γκολ-ποίημα, στη συνέχεια διαμόρφωσε το τελικό 2-1 από το σημείο του πέναλτι στο 87'.

22/10/2014: Ολυμπιακός-Γιουβέντους 1-0

Τη σεζόν εκείνη, ο Ολυμπιακός κληρώνεται με Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε στον όμιλο των πρωταθλητών.

Μετά το 3-2 επί των Ισπανών στο Φάληρο και την ήττα στη Σουηδία, υποδέχεται τη Γιουβέντους όπου ένα γκολ από τον Κασάμι αλλά κι οι αποκρούσεις του Ρομπέρτο δίνουν τους τρεις βαθμούς στους «ερυθρόλευκους».

4/11/2014: Γιουβέντους-Ολυμπιακός 3-2

Και στην ρεβάνς, στην Ιταλία, η ομάδα του Μίτσελ στάθηκε κάτι παραπάνω από το ύψος της. Ο Πίρλο μόλος στο 21' κάνει το 1-0, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Μποτία ισοφαρίζει. Στο 61' ο Εντινγκά κάνει το 2-1 αλλά μέσα 2' η Γιουβέντους ανατρέπει και πάλι το σκορ κάνοντας το 3-2, με τον Πογκμπά να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Στο τέλος ο Ρομπέρτο έπιασε πέναλτι του Βιδάλ, ενώ η ελληνική ομάδα είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά του ματς.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.