Ads Top

H 700άρα, η ΑΕΚ του... 70΄ και ο Λάζαρος!


Διαβάστε τα σούπερ στατιστικά στοιχεία από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ! Οι μαύρες επιδόσεις του Ολυμπιακού και τα ρεκόρ της Ένωσης!


Ας ξεκινήσουμε από τον μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν ήταν άλλος από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο!

Ο 31χρονος άσος πέτυχε για πρώτη φορά γκολ σε βάρος του Ολυμπιακού, κάτι που δεν είχε καταφέρει σε 13 ματς  ως τώρα!

Εννιά ολόκληρα χρόνια, από το 2008, είχε να βάλει η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, από τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν πετύχει τρία ή περισσότερα σε 5 περιπτώσεις!

Προηγούμενος παίκτης της ΑΕΚ που έβαλε δύο γκολ στον Ολυμπιακό σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν ο Νάτσο Σκόκο τον Ιανουάριο του 2010.

Ο Χριστοδουλόπουλος είναι ο 1ος Έλληνας παίκτης της ΑΕΚ, που βάζει 2 γκολ στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, από τον Απρίλη του 2002 και τον Βασίλη Τσιάρτα, πριν από 15 χρόνια.

Τις 700 νίκες γηπεδούχος στην Α' Εθνική έφτασε η ΑΕΚ (υπολογίζονται και τα πλέι οφ) σε 914 αγώνες. Έχει ακόμα 136 ισοπαλίες και 78 ήττες.

Για 2η φορά στο 2017 ο Ολυμπιακός δεν νίκησε σε τρία σερί ματς πρωταθλήματος. Όμως στη διάρκεια του α' γύρου είχε να συμβεί από το 2002!

Τέλος, τα έξι από τα δέκα γκολ της η ΑΕΚ τα έχει πετύχει μετά το 70'! Αυτά που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό ήταν τα πρώτα φετινά της.

Πηγή: soccerbase
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.