Ads Top

Αρνητική τροπή για το μεγάλο deal στον Ολυμπιακό- Ποιος έγινε έξαλλος, γιατί βάζει... φρένο στο "μπαμ"!


Γιατί ορισμένες δημόσιες δηλώσεις μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη μιας σημαντικής κίνησης της «ερυθρόλευκης» διοίκησης και να απογοητεύσουν τους οπαδούς της ομάδας;


Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην κατάφεραν μέσα το καλοκαίρι να αποκτήσουν τον Κέβιν Μιραλάς, τον διακαή πόθο του Βαγγέλη Μαρινάκη και των οπαδών του συλλόγου, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί τον προσεχή Γενάρη, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του και ο ίδιος ο Βέλγος άσος.

Ωστόσο, όπως ήταν δύσκολο να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή τον περασμένο Αύγουστο, εξίσου δύσκολο είναι να γίνει το μεγάλο deal και τον Ιανουάρο, μιας και τα προβλήματα δεν θα είναι μόνο οικονομικής φύσης.

Kι αυτό γιατί οι αγγλικές ομάδες δεν επιτρέπουν στους παίκτες τους να μιλούν δημόσια για την επιθυμία τους να πάρουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα αλλά και να εκφράζουν την αγάπη τους για κάποιον άλλο σύλλογο.

Η όλη στάση του παίκτη και οι τοποθετήσεις του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο πως δεν έχουν ακουστεί καθόλου καλά στα αυτιά της διοίκησης της Έβερτον, σε βαθμό, μάλιστα, που κανένας δεν θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο η αγγλική ομάδα να σταθεί εμπόδιο στη μετακίνηση του παίκτη στον Πειραιά.

Θα πρέπει να τονίσουμε, άλλωστε, ότι αν η αγγλική ομάδα χρησιμοποιήσει τον Κέβιν Μιραλάς στο Europa League, τότε ο παίκτης δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση με άλλη ομάδα.

Κάτι που, αν συμβεί, μπορεί να βάλει σε μεγάλες σκέψεις τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση, βέβαια, που οι Ερυθρόλευκοι έχουν προκριθεί στο Europa League και αναζητήσουν ξανά το "μπαμ" με τον Βέλγο άσο...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.