Ads Top

«Σατανική» σύμπτωση με Χάσι


Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Μπέσνικ Χάσι βλέπει την πόρτα της εξόδου, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό.




Η ομάδα του Πειραιά δεν του συγχώρεσε την ήττα από την ΑΕΚ και τις κακές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να τον απολύσει λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με την Ένωση. Μάλιστα, ο Κοσοβάρος τεχνικός κάτι ανάλογο έχει βιώσει και στο πρόσφατο παρελθόν.

Όταν βρισκόταν στη Λέγκια Βαρσοβίας απολύθηκε μετά από τρεις μήνες που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας, ότι δηλαδή συνέβη και με τον Ολυμπιακό.

Η ήττα από την Ένωση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι ο Χάσι φεύγει μετά από 110 μέρες παρουσίας του στον Πειραιά. Συγκεκριμένα, προσελήφθη στις 8 Ιουνίου και απολύθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου.

Η «σατανική» σύμπτωση έχει να κάνει με το γεγονός ότι στη Λέγκια απολύθηκε μετά από 107 μέρες, μόλις τρεις μέρες λιγότερες απ΄ όσες κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Στην ομάδα της Πολωνίας απογοήτευσε καθώς σε 18 παιχνίδια είχε 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες, δηλαδή ένα ποσοστό 28% κερδισμένων αγώνων.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.