Ads Top

Αυτός πήγε να τινάξει στον αέρα το "μπαμ" του Ιβάν- Μεγάλο "κόλπο" από ΠΑΟΚ, έτσι έκανε... κίνηση-ματ!


Πώς κινδύνευσε σοβαρά η τεράστια μεταγραφή του Δικεφάλου και πώς οι "ασπρόμαυροι" κατόρθωσαν να κάνουν την έκπληξη με top άσο που ήρθε Θεσσαλονίκη τελευταία στιγμή;


Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετικό φίνις στις μεταγραφές, αποκτώντας την τελευταία μέρα τον μεγάλο πόθο τον οπαδών, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ έκανε και τη μεγάλη έκπληξη με τον Κάρλος Σαμπράνο, αν και ακόμα η μεταγραφή του Περουβιανού άσου δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα και εκκρεμεί η απόφαση της FIFA.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο, ο Δικέφαλος χρειάστηκε να δαπανήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να καταφέρει να φέρει τον παίκτη ξανά στην Τούμπα. Οι Ασπρόμαυροι δεν πλήρωσαν μόνο τον ποδοσφαιριστή, προσφέροντας συνολικά περίπου 5 εκατ. ευρώ σε τριετές συμβόλαιο, όπως σας αποκαλύψαμε χθες, αλλά και τη Βόλσφμπουργκ, δίνοντας στους Γερμανούς το ποσό του 1 εκατ. ευρώ.

Η "εμπλοκή" Κουτσολιάκου

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ στην αρχή του καλοκαιριού η γερμανική ομάδα παραχωρούσε τον Πορτογάλο χωρίς αντίτιμο, αναζητώντας απλά σύλλογο να καλύψει το συμβόλαιό του, μιας και δε βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή, μετά την πρώτη κρούση του Δικεφάλου και την "εμπλοκή" του γνωστού μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκου, οι απαιτήσεις της Βόλσφμπουργκ απογειώθηκαν... ξαφνικά στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Πάντως, ο Δικεφάλος κατόρθωσε μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις να ρίξει την τιμή του Πορτογάλου, καθώς δεν υπήρχε πρόθεση από πλευράς ΠΑΟΚ να δοθούν περισσότερα χρήματα από 1 εκατ. ευρώ.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι σχέσεις του Δικεφάλου με τον Πολ Κουτσολιάκου δεν είναι οι καλύτερες και γι' αυτό οι Ασπρόμαυροι δεν ήθελαν να μπουν στη διαδικασία των... παζαριών, αν και ο κορυφαίος ατζέντης κατάφερε να βρει κερδισμένος από μία μεταγραφή που αν γινόταν σε άλλη ομάδα, η Βόλσφμπουργκ (και ο ίδιος) μπορεί να μην είχαν οικονομικά οφέλη...

Το "κόλπο" για Σαμπράνο

Σχετικά με τον Κάρλος Σαμπράνο, ο ΠΑΟΚ στην ουσία έπαιξε πολύ έξυπνα με τον χρόνο και έφερε στην ουσία προ τελεσμένων γεγονότων τη Ρούμπιν Καζάν, η οποία δεν ήθελε να της μείνει στο ρόστερ ένας παίκτης που δεν υπολόγιζε με μεικτό συμβόλαιο στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Έτσι, παρόλο που ο προπονητής της ομάδας Κούρμπαν Μπερντίεφ, ο οποίος έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο σύλλογο και ασχολείται και με τις μεταγραφές, δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Παραγουανό στην ελληνική ομάδα, τελικά αναγκάστηκε να δώσει το "οκ", από τη στιγμή που υπήρχε, πλέον, ο κίνδυνος να τους μείνει αμανάτι ένας παίκτης με υπέρογκες απολαβές.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.