Ads Top

Δύο ξένοι προπονητές για αντι-Χάσι - Ο Λατίνος και η περίπτωση-έκπληξη


Προετοιμάζεται η διάδοχη κατάσταση αν και εφόσον προκύψουν αρνητικές εξελίξεις με τον Κοσοβάρο.


Είναι δεδομένο πως το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον του Μπέσνικ Χάσι στο Λιμάνι.

Αν οι Ερυθρόλευκοι δεν καταφέρουν να αλλάξουν την εικόνα τους στο χορτάρι και χάσουν κι άλλους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για τον Κοσοβάρο τεχνικό.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως στον Πειραιά έχουν αρχίσει να ψάχνουν στην αγορά του εξωτερικού για τη διάδοχη κατάσταση, προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι, αν και εφόσον προκύψουν αρνητικές εξελίξεις με τον Μπέσνικ Χάσι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του sportdog.gr, αυτή τη στιγμή οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει ήδη δύο περιπτώσεις προπονητών από την ξένη αγορά, που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Κοσοβάρο κόουτς, σε περίπτωση που αποφασιστεί αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα, ωστόσο λέγεται ότι μόνο ο ένας από τους δύο είναι Λατίνος (μια αγορά που αρέσει πολύ στους πρωταθλητές), κάτι που σημαίνει ότι η δεύτερη λύση μπορεί να αποτελεί περίπτωση - έκπληξη για τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Πάντως, σε αυτές τις δύο επιλογές που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες δε φαίνεται να υπάρχει, τουλάχιστον προς το παρόν, η λύση του Μίτσελ, χωρίς, όμως, να αποκλείεται το ενδεχόμενο στην πορεία να εξεταστεί πιο ζεστά και η συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι το μέλλον του Μπέσνικ Χάσι στο Λιμάνι είναι εξαιρετικά δυσοίωνο και πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες και ραγδαίες εξελίξεις μετά το ντέρμπι με την Ένωση, αν και εφόσον, φυσικά, η εικόνα της ομάδας και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένουν ο κόσμος και η διοίκηση του συλλόγου. 

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.