Ads Top

Πάγκος από «χρυσάφι» στον ΠΑΟΚ


Πάγκος αξίας πέντε εκατ.ευρώ! Απέναντι στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ είχε στον πάγκο του... βαριά ονόματα και “χρυσά” συμβόλαια.




Τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Μαουρίτσιο, Ζαμπράνο, Βιεϊρίνια) μπήκαν στην αποστολή για την 4η αγωνιστική της Super League, ωστόσο, κάθισαν με την έναρξη του παιχνιδιού στον πάγκο καθώς υπολείπονται σε ρυθμό συγκριτικά με τους υπολοίπους.


Μάλιστα, από τους τρεις, μόνο ο Βιεϊρίνια μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας σημαντική βοήθεια με την είσοδό του.

Μόνο οι τρεις συγκεκριμένες μεταγραφές του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στον πάγκο κοστίζουν... 3.8 εκατ. ευρώ (Ζαμπράνο 1.3, Βιεϊρίνια 1.3, Μαουρίτσιο 1.2), δίνοντας έναν τόνο πολυτελείας στις εναλλακτικές λύσεις που είχε στα χέρια του ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Τον πάγκο από... χρυσάφι συμπλήρωσαν οι Πέλκας (150.000), Πασχαλάκης (150.000), Κουλούρης (120.000) και Μπίσεσβαρ (800.000).

Κάτι που σημαίνει πως στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ είχε στον πάγκο του... υλικό αξίας κάτι περισσότερο των 5 εκατ. ευρώ.

Φυσικά, οι τρεις από τους επτά παίκτες του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν χθες στον πάγκο, σταδιακά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα πάρουν φανέλα βασικού, με τους Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο και Ζαμπράνο να μεταφέρουν τα... εκατομμύρια τους από τον πάγκο στο χορτάρι.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.