Ads Top

Φήμες ανεβάζουν το θερμόμετρο στον Ολυμπιακό!


Παρότι η μεταγραφική περιόδος έχει λήξει, φουντώνουν τα σενάρια στο Λιμάνι για παίκτες, λίγο πριν το μεγάλο ματς με τη Σπόρτινγκ - Τι ακούγεται και τι ισχύει στην πραγματικότητα;


Πλήθος σκάουτερ θα βρεθεί απόψε στο Καραϊσκάκης για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι Ερυθρόλευκοι στο πιο σημαντικό ίσως ματς του ομίλου θα υποδεχθούν τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης-στόχος από τους Πειραιώτες για τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών ομάδων που θα βρεθούν σήμερα στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο.

Πέρα από την παρουσία "κατασκόπου" της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης που θα τσεκάρει μέσα σε άλλους παίκτες και τον Θανάση Ανδρούτσο, χωρίς, όμως, να υπάρχει τόσο έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα μέσο, οι υπόλοιποι σκάουτερς δεν έρχονται στη χώρα μας αποκλειστικά για κάποιον "ερυθρόλευκο" άσο.

Μοναδική εξαίρεση ενδεχομένως να αποτελεί ο Μπρίον Ένγκελς, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε απασχολήσει αρκετές σημαντικές ομάδες, πριν πάρει τη μεταγραφή του στο Λιμάνι έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Την ίδια στιγμή και όσον αφορά τα σενάρια που θέλουν τη Σπόρτινγκ να παρακολούθησε τον Δημήτρη Πέλκα χθες στη Ριζούπουλη, με αφορμή την παρουσία των ανθρώπων της στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δε φαίνεται πως υπάρχει κάτι από την πλευρά των Πορτογάλων για τον άσο του ΠΑΟΚ.

Το πιο πιθανό είναι να έγινε ένα απλό τσεκάρισμα στον παίκτη, που το καλοκαίρι το όνομά του προτάθηκε από μάνατζερς στο εξωτερικό, αλλά και πάλι η πολύ κακή παρουσία του νεαρού μέσου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα σίγουρα θα έβαλε... φρένο στις όποιες βλέψεις θα μπορούσε να έχει η Σπόρτινγκ. 

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.