Ads Top

"Δραματικός ο Ολυμπιακός-Να πάει σπίτι του ο Χάσι"!


Ξέσπασμα Αλέφαντου για Ολυμπιακό: "Μην το καθυστερείτε και μπλέξουμε στο πρωτάθλημα" - "Ανεκδιήγητος ο Καρσελά, αργός ο Ένγκελς - Τι θα έλεγα στον Σεμπά!"




Με ρωτάει ο Σινάνογλου τι θα έκανα εγώ τώρα με τον Χάσι αν θα ήταν στο χέρι μου. Θα πάρω την ευθύνη και θα πω την πρότασή μου ξεκάθαρα.

Πιστεύω ότι όλη η ευθύνη είναι του προπονητή. Διότι είναι συνεχόμενα παιχνίδια που ο Ολυμπιακός είναι απογοητευτικός. Δραματικός ήταν και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης τώρα. Αυτός βάζει όλες τις μεταγραφές, τους δικούς του παίκτες, δεν ξέρω τι γίνεται με τον μάνατζέρ του, βλέπουμε μια επιμονή στον Μάριν για παράδειγμα.

Για τον Καρσελά όταν άλλοι σας έλεγαν για παικταρά, εγώ θυμάστε τι έλεγα. Και όχι μια φορά. Ανεκδιήγητος, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζει. Εκεί θέλεις τον προπονητή. Εγώ θα του έλεγα “έλα εδώ αγόρι μου, νομίζεις ότι παίζεις ποδόσφαιρο; Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζεις. Θα σου πω τι είναι το κανονικό ποδόσφαιρο και αν δεν το κάνεις, θα μείνεις έξω”.

Βάζει δεξί μπακ τον Ζιλέ που κάνει τα 100 μέτρα σε... 20 δευτερόλεπτα. Δεν είναι για δεξί μπακ. Έχει πακέτο και τον Ένγκελς που είναι αργός και τον Ρομαό που δεν είναι στόπερ. Τα έχω πει αυτά από τις αρχές.

Και ποιος Ζντίελαρ, αμυντικό χαφ αργό εγώ δεν θέλω. Και τους καλούς παίκτες σαν τον Οφόε τους χαλάει αυτός ο προπονητής, εδώ δεν μπορεί να φτιάξει τον Φορτούνη και τον έχει χαντακώσει, τι προπόνηση γίνεται στο Ρέντη δεν ξέρω.

Ο προπονητής αυτός πήρε τους παίκτες που ήθελε, είχε τη στήριξη από τον Μαρινάκη εμπράκτως με πολλά λεφτά, του ικανοποίησαν τα αιτήματα, αλλά αυτός με την ομάδα που παρουσιάζει κάνει και τους παίκτες να φαίνονται μετριότητες. Ο Ολυμπιακός είναι δραματικός από ταχύτητα, από τακτική, από θέαμα, από ζωντάνια, από συνδυασμούς.

Και τι γίνεται με τους τραυματισμούς; Άλλο μεγάλο θέμα αυτό.

Το γύρισε με 2 επιθετικούς μπροστά, ο Εμενίκε δεν τραβάει, και ο Τζούρτζεβιτς έξω από τα νερά του δείχνει, έξυπνος ο Παντελίδης του Αστέρα, πέταξε 3 στόπερ και το κρατούσε άνετα το σκορ. Τυχερός ο Ολυμπιακός που ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό, θα μπορούσε να έχει χάσει 0-2, τα έσωσε ο Καπίνο.

Ό,τι αποφασίσει ο Μαρινάκης για τον προπονητή, θα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού μαζί του. Σέβομαι την άποψη ότι τώρα έχεις ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και δύσκολα ματς έξω με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα κολλητά.

Όμως επειδή με ρωτάει συγκεκριμένα ο Θέμης τι θα έκανα εγώ, θα σας πω τη δική μου άποψη: Έλα ρε, είναι για να πηγαίνει σπίτι του ο Χάσι, μην καθυστερείτε και μπλέξουμε στο πρωτάθλημα! Έτσι όπως δείχνει η ομάδα, με αυτή την τακτική, με αυτήν την ταχύτητα, με αυτό το πέσιμο, θα πάει ο Ολυμπιακός να χτυπήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ;

Για εμένα είναι η καλύτερη στιγμή να αλλάξει προπονητή ο Ολυμπιακός. Και τι ρίσκο, αν φοβάται ο καινούργιος τα δύσκολα ματς τώρα, να μην έρθει καλύτερα! Αν είσαι προπονητής καλός δεν φοβάσαι τα δύσκολα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει προπονητή, αλλά αποδεδειγμένα καλό προπονητή, με βιογραφικό καλό. Να έρθει να κάνει σωστή προπόνηση, σωστή τακτική, να αλλάξει και τον τρόπο σκέψης των παικτών, να δώσει άλλο παλμό.

Ξέρει ο Μαρινάκης τι θα κάνει. Και πέρσι τέτοια εποχή ήταν γεμάτος προβλήματα ο Ολυμπιακός, άλλαξε όμως προπονητές και τελικά πήρε εύκολα το πρωτάθλημα. Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές. Πιο καλά από θέμα ταχύτητας πρόσφερε ο Ανδρούτσος παρά άλλοι. Ο Ολυμπιακός πονάει στην ταχύτητα και στην τακτική και στις επιλογές παικτών. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται άλλο προπονητή.

Δηλαδή αν την ερχόμενη Κυριακή είναι η ΑΕΚ 5 βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό, αν λέμε, με τι παίκτες θα είναι; Έχει καλύτερους παίκτες η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό; Όχι, σε καμιά περίπτωση. Το μόνο καλύτερο που έχει, είναι προπονητή. Ο ΧιμένεΘ είναι καλός προπονητής, εγώ το έλεγα και πέρσι όταν μου έλεγαν για Ουζουνίδη. Ποιος Ουζουνίδης, δεν τα βλέπετε πως δικαιώνομαι;

Θες προπονητή. Να πιάσει τον Σεμπά για παράδειγμα και να του πει “έλα εδώ αγοράκι μου, είσαι 2 μέτρα παλικάρι, τι είναι αυτά που κάνεις; Αν δεν πας να χώνεσαι στη διαγώνια μπάλα δεύτερος σέντερ φορ, δεν ξαναπαίζεις στον Ολυμπιακό”.

Είδα και τον ΠΑΟΚ, τραγικός. Μην ακούτε που πανηγυρίζουν επειδή έχουν τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό τώρα. Μεγάλο πρόβλημα έχει ο ΠΑΟΚ, με το ζόρι πάει. Το πρωτάθλημα εξαρτάται από μια ομάδα: Τον Ολυμπιακό. Αν δεν φτιάξει ο Ολυμπιακός με την κατάλληλη επιλογή προπονητή, θα παίρνουνε ελπίδες οι άλλοι.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.