Ads Top

Πρόβλημα στον Ολυμπιακό - Χάνει βασικό για για ένα μήνα!


Φαίνεται ότι ήθελε τόσο πολύ να έρθει στο Λιμάνι!


Ο Σίλβιο Προτό έβαλε χρήματα από την τσέπη του για να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθώς η πρώην ομάδα του ζητούσε χρήματα για την παραχώρησή του που οι Πειραιώτες δεν ήταν διατεθειμένοι να δώσουν!

«Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζιλέ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ και ήταν σε ένα εστιατόριο με τον μάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ. Τότε ο Μότζι πήρε το τηλέφωνο και μου εξήγησε ότι ο Μπέσνικ Χάσι έψαχνε έναν δεύτερο τερματοφύλακα και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε. Μετά με πήρε ο ίδιος ο Χάσι τηλέφωνο. Του είπα ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά ήμουν καυτός για να έρθω», ανέφερε σε συνέντευξη στην πατρίδα του ο 34χρονος τερματοφύλακας και πρόσθεσε:

«Όταν μετακόμισα πέρυσι στην Οστάνδη, ο τότε ατζέντης μου, μου είπε ότι η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο αν βρεθεί μια καλή ευκαιρία για μένα. Και ο Ολυμπιακός φυσικά είναι για έναν παίκτη πλέον στα 34. Έτσι πίστευα ότι η Οστάνδη θα με άφηνε ελεύθερο, αφού ήρθα και ως ελεύθερος από την Άντερλεχτ».

Η Οστάνδη ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του: «Ο ιδιοκτήτης της Οστάνδης, Μαρκ Κουκ, δεν με άφηνε να φύγω χωρίς χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πληρώσει αυτό το ποσό και πλήρωσα εγώ ένα μέρος και τα υπόλοιπα η ομάδα, ενώ ο Μότζι Μπαγιάτ άφησε στην άκρη την προμήθειά του.

Έκανα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα. Η Οστάνδη δεν με σεβάστηκε. Εγώ τους είπα ότι ήμουν σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και πώς θα έπρεπε να ψάξουν άλλο τερματοφύλακα».

Σε ερώτηση για το αν θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού: «Η συμφωνία με τον Χάσι ήταν σαφής: Νο1 είναι ο Καπίνο. Ο Καπίνο είναι ελαφρώς τραυματίας, οπότε ίσως να κάνω ντεμπούτο αυτό το σαββατοκύριακο. Υπάρχει μία νέα πρόκληση. Ποιος να το φανταζόταν πριν λίγους μήνες ότι θα συνέχισα να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ...».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.