Ads Top

Η «διαταγή» Μαρινάκη για Καπίνο, η ΦΙΦΑ και το πιθανό «διαζύγιο»!


Το πιο καυτό θέμα που προέκυψε για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι, φαίνεται πως δεν ήταν η αποχώρηση του Μπέσνικ Χάσι, η οποία ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη, αλλά οι απρόσμενες εξελίξεις με τον Στέφανο Καπίνο.




Ο Έλληνας πορτιέρο τιμωρήθηκε σοβαρά από την ερυθρόλευκη διοίκηση, καθώς θα συνεχίσει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, μιας και φέρεται να υπέπεσε πειθαρχικό παράπτωμα στα αποδυτήρια, παρά τη σχετική διάψευση που βγήκε από την ΠΑΕ.

Όπως, άλλωστε, σας ενημερώσαμε και νωρίτερα σε άλλο ρεπορτάζ, ο Έλληνας γκολκίπερ είχε έντονη λογομαχία με τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος τον φωτογράφισε ως βασικό υπεύθυνο για την ήττα από την Ένωση, ενώ φέρεται να τα έβαλε και με συμπαίκτες του που δεν τον υπερασπίστηκαν.

Το πρόβλημα, λοιπόν, που έχει προκύψει με τον διεθνή γκολκίπερ κρίνεται πολύ σοβαρό κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, η απόφαση για τη βαριά ποινή στον Έλληνα τερματοφύλακα αποτέλεσε... διαταγή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το αφεντικό του συλλόγου ήταν αυτό που μόλις πληροφορήθηκε τι έγινε στο εσωτερικό της ομάδας με τον Στέφανο Καπίνο αποφάσισε την παραδειγματική τιμωρία του παίκτη. Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι δύσκολα θα ανατραπούν τα δεδομένα για τον διεθνή πορτιέρε, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα ακόμα και παραχώρησής του τον προσεχή Γενάρη!

Την ίδια στιγμή, ο παίκτης παρουσιάζεται να είναι δυσαρεστημένος με τις εξελίξεις, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ζητήσει ήδη ακρόαση από τη διοίκηση για να πληροφορηθεί το μέλλον του.

Εξάλλου, η απόφαση της διοίκησης να τον στείλει στην U-20 του συλλόγου ελοχεύει κινδύνους για τους Πειραιώτες, μιας και ο παίκτης μπορεί, αν το θελήσει (δεν προκύπτει πάντως τέτοια πρόθεση μέχρι στιγμής), να πάει την υπόθεση στη FIFA και να κάνει σχετική καταγγελία για «μείωση προσωπικότητας».

Γι' αυτό, άλλωστε, οι πρωταθλητές μετά τη συγκεκριμένη διαρροή περί αυστηρής τιμωρίας του παίκτη και υποβιβασμού του στη δεύτερη ομάδα, έσπευσαν να διαψεύσουν την είδηση και γενικά να υποβαθμίσουν το γεγονός.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.