Ads Top

Φοβερό ξέσπασμα στην Τούμπα – «Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και όλα μια χαρά» - «Γκαρσία για κόουτς»!


Απίστευτα σχόλια από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά τη νέα γκέλα της ομάδας τους. Τι ζητούν από τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει στους παίκτες και σε ποιους "τα χώνουν";




Σκασμένοι είναι στην πλειοψηφία τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά το νέο 0-0 και την άσχημη εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε δύο δοκάρια με τους Μπίσεσβαρ (36') και Μακ (91'), όμως η γενικότερη εικόνα του απέναντι στον ψυχωμένο Απόλλωνα ήταν πολύ μέτρια, κάτι που δεν του επέτρεψε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Και μετά το "Χ" με τον Λεβαδειακό στην πρώτη αγωνιστική, το νέο 0-0 με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" κατέδειξε το εκτός έδρας πρόβλημα των "ασπρόμαυρων", που όπως είναι λογικό έχουν δεχτεί αρκετό "κράξιμο" μέσω Facebook από τους φίλους της ομάδας.

Οι περισσότεροι απαιτούν επιβολή προστίμου από τον Ιβάν Σαββίδη, άλλοι αναπολούν εποχές Βλάνταν Ίβιτς, ενώ άλλοι θέλουν Πάμπλο Γκαρσία για προπονητή.

Διαβάστε μερικά από τα χαρακτηριστικότερα σχόλια των οπαδών του ΠΑΟΚ στη σελίδα της ομάδας στο Facebook:

Όσοι πιστεύουν ότι αυτός ο Παοκ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα τότε είναι σίγουρα τρελοί..μεγάλη απογοήτευση. ..η ομάδα δυστυχώς. ..

Δλδ για καταλάβω ποσό ποιο άσχημα μπορεί να παίξει ο Δεληγιαννιδης από τον Leovats...ο οποίος είναι φανερό πλέον δεν θέλει να παίξει εκτός ότι δεν μπορει

Θελουμε και πρωτάθλημα....που παίζουμε με καφενεία και φέρνουμε χ....αρεε Ίβιτς που σας χρειάζεται...

Σαββίδη τράβα τα χαλινάρια με ένα πρόστιμο μια φορά.Αυτοί μόνο στα λεφτουδάκια τους πονάνε.. ΠΡΌΣΤΙΜΟ σε όλους όσους υποτίθεται ότι έπαιξαν ποδόσφαιρο σήμερα....

Πρόστιμο σε όλους,Κοντρέρας τ.δ και Γκαρσία προπονητής..ομάδα με 3 10ρια να κουτουλανε κατέβασε ο άλλος και αλλαγή στο 6 με ομάδα β εθνικής με 10 παίχτες..

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕ..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ..

Μαθετε στους παικτες και στον προπονητη για ποιον λογο εχουν ερθει και ποιον στοχο κυνηγαμε γιατι με τετοια νοοτροπια πρωταθλημα δεν θα δουμε ποτε...αιντε σοβαρευτειτε μ ενα ματς την βδομαδα δεν ειναι εικονα αυτη

Ελα θα κερδίσουμε τον γαυρο και όλα θα είναι μια χαρά. .. ΞΕΦΤΊΛΕΣ! !

Τωρα φαινετε καθαρα το τεραστιο λαθος που διωξανε τον ιβιτς δεν τους εκανε και επρεπε πανω του να συνεχιζαν !!! Θα ηταν παρα πολυ δεμενη η ομαδα και ανετα τον απολλων μια χαψια!!!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.