Ads Top

«Ο ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου... δεν πάει πουθενά - Τέλειωσαν τα όργια στην ΕΠΟ, να τους πετάξουν έξω»!


Ο Αχιλλέας Μπέος αποθέωσε τον Ιβάν Σαββίδη για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, ωστόσο τόνισε πως υπάρχει θέμα στον πάγκο του, ενώ δεν παρέλειψε να τα... χώσει και στην παλιά ΕΠΟ.


Παρέμβαση Αχιλλέα Μπέου για όλους και για όλα, μιλώντας στον ARENA FM 89,4 της Θεσσαλονίκης, με αιχμές και ευθείες βολές κατά του «σάπιου καθεστώτος της ΕΠΟ», για τον Σαββίδη, το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, ακόμη και κριτική για τον κόουτς Λουτσέσκου!

Είπε, μεταξύ άλλων: -«Η πόλη του Βόλου ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ που δέχθηκε να παίξει φιλικό με την καινούργια ομάδα που δημιουργήθηκε την Βόλος FC, αφού το αυριανό (7 μμ) φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην πόλη μας, θα αποτελέσει γιορτή για όλο τον Νομό. Θα έρθει ο ΠΑΟΚ με όλα τα αστέρια του, αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι η ομάδα του Βόλου είναι πολύ καλύτερη ακόμη και από ομάδες της σημερινής Β΄ εθνικής…»

-«Μεγάλες μεταγραφές έκανε ο Ιβάν Σαββίδης την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι… Ξάνθη και με προπονητή αμυντικογενή δεν μπορώ να ξέρω εάν μπορεί να αξιοποιήσει το επιθετικό ταλέντο αυτών των παικτών. Ο Λουτσέσκου έμαθε να παίζει αμυντικά, δεν μπορώ να ξέρω εάν τώρα θα αλλάξει τακτική, αλλά ο ΠΑΟΚ με άμυνα δεν πάει πουθενά και τέτοιους παίκτες μπροστά…»

-«Έπρεπε η βρωμιά να καθαρίσει από την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά θα δούμε εάν ο Γραμμένος θα σπάσει αυγά για να κάνει ομελέτα. Στην ΕΠΟ πρέπει να αλλάξουν και οι μοκέτες και οι κουρτίνες και οι καρέκλες. Τελειώσαμε κύριοι, έκαναν όργια τόσα χρόνια, ήρθε η ώρα να φύγουν, να τους πετάξουν έξω όλους και να φέρουν καινούργιους, άφθαρτους. Βέβαια, πρέπει να δοθεί μια πίστωση χρόνου στον κ. Γραμμένο, γιατί είναι καινούργιος και μέχρι να μπει στο κλίμα, θέλει λίγο χρόνο…»

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.