Ads Top

Μυθικό σχόλιο Ραπτόπουλου για τον ΠΑΟΚ!


Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζει με καταπληκτικό τρόπο τη νέα γκέλα του Δικεφάλου στη Ριζούπολη – Τι τρομερό λέει για τον Λουτσέσκου και σε ποιους ποδοσφαιριστές "τα χώνει";


Ο ΠΑΟΚ μυρίζει καστανόχωμα και η χωριατίλα του δεν έχει όριο. Αλλά αυτό έχει να κάνει και με το αγωνιστικό κομμάτι, που φυσικά ξεκινάει από τον προπονητή.

Ο Λουτσέσκου στην Ξάνθη έπαιζε με τρία χαφ και οι γραμμές ήταν κοντά στα 30 μέτρα. Έκανε άμυνα στο κέντρο, έκλεβε την μπάλα και έφευγε με δύο πάσες στην επίθεση, για αιφνιδιασμό. Κι όταν κέρδιζε ένα παιχνίδι, έβαζε και τέταρτο χαφ και κλείδωνε το ματς. Κι έρχεται τώρα στον ΠΑΟΚ και θυμίζει Δραμινό από το χωράφι και πίνει νοθευμένο ποτό στα sex bars της Εγνατίας Οδού. Σαν να πήραν αυτό τον άνθρωπο και να τον πήγανε στο Moulin Rouge για να κάνει τον γκόμενο είναι!

Πετάει στα σκουπίδια τη συντηριτική φιλοσοφία και έρχεται στον ΠΑΟΚ για να παίζει με έναν χαφ σε τρια ματς, σε ομάδα που είναι απροπόνητη, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, και αμοντάριστη. Στη Ριζούπολη έπαιξε μόνο με τον Κάνιας, που είναι απροπόνητος και προέρχεται από τραυματισμό και έχει στο παιχνίδι του την πάσα του Βενγκέρ: μικρή και προβλέψιμη. Ξεκινάει το μεσημέρι η επίθεση του ΠΑΟΚ και τελειώνει τα χαράματα. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο στατική ομάδα, οι παίκτες του είναι λες και παίζουν στο subbuteo του Αλέφαντου!

Βάζει τον Πέλκα σε ρόλο χαφ για να μακράρει σε μεγάλους χώρους. Χωρίς τον Γραμμένο στην ΕΠΟ, είναι με δύο κάρτες έξω. Ο Πέλκας είναι 2ος σέντερ φορ, ούτε δεκάρι είναι ούτε και εξτρέμ. Αυτό δεν το ξέρει, όμως, ο Λουτσέσκου. Κι αφήνει τον ροφό τον Κάνιας μόνο κόφτη και τον Βαρέλα που είναι πιο αργός χαμηλά και από τον Πάγκαλο στη λαϊκή της γειτονιας του. Αργός, χωρίς φυσική κατάσταση, δεν έχει μεταβίβαση, τρίζουν τα κόκκαλα του Κατσουράνη και του Μαραγκού.

Και φυσικά ο Πρίγιοβιτς, που μοιάζει με την άγκυρα του Τιτανικού όταν ήταν δεμένος στο λιμάνι του Σαουθάμπτον, λίγο πριν από την αναχώρηση για το μοιραίο ταξίδι. Και στα "φορτώματα" του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πηδήξει. Το μεγαλύτερο έγκλημα όμως είναι ότι από αυτό το ματς δεν βγαίνει ο Μπίσεσβαρ ακόμα κι αν είναι νεκρός.

Αν ο ΠΑΟΚ με αυτόν τον Ολυμπιακό απέναντί του, με τον Γραμμένο στην ΕΠΟ, με τη Σουρωτή στη χορηγία, με τον Τσίπρα να παριστάνει τον ΠΑΟΚτσή, δεν καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα, οι οπαδοί του θα πρέπει να αποφασίσουν πώς θα αυτοκτονήσουν! Πηδώντας από τον Λευκό Πύργο; Από ηπατίτιδα επειδή κολύμπησαν στα βρώμικα νερά του Θερμαϊκού; Με χάπια; Πρέπει να βρούνε μια λύση...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.