Ads Top

Το τραγικό στατιστικό του Ένγκελς - Πόσα γκολ έχει δεχτεί στα παιχνίδια που έπαιξε!


Δεν το λες και καλή επίδοση...


Ο Μπιορν Ένγκελς έπιασε... 13άρι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ, καθώς σε 7 ματς που έχει αγωνιστεί φέτος η ομάδα του (Κλαμπ Μπριζ και Ολυμπιακός) έχει παθητικό 13 τερμάτων!

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε την πιο ακριβή καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού και πιο δαπανηρή επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ισχυρό άνδρα των ερυθρόλευκων να βγάζει από τα ταμεία της ΠΑΕ σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Κλαμπ Μπριζ.

Ακόμα ο Ένγκελς δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των Πειραιωτών και φαίνεται ότι ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό.

Ο πανύψηλος στόπερ που αύριο γίνεται 24 ετών δείχνει πως ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα του και θέλει χρόνο, παρότι σκόραρε στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε την Τρίτη απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για δεύτερη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και 7η συνολικά για την περίοδο 2017-18, αφού είχε προλάβει να κάνει συμμετοχές με την Κλαμπ Μπριζ τόσο στο βελγικό πρωτάθλημα, όσο και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League.

Πρεμιέρα με τριάρα

Η σεζόν για τον Μπιορν Ένγκελς ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου και στην αναμέτρηση των Βρυξελλών με την Μπουγιουκσεχίρ όπου έληξε με 3-3 για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δύο μέρες μετά, η Κλαμπ Μπριζ έριξε τεσσάρα (0-4) εκτός έδρας στη Λόκερν για την πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος και αυτή ήταν η μοναδική φορά που η ομάδα του Ένγκελς δεν δέχθηκε γκολ με αυτόν στην ενδεκάδα!

Ακολούθησαν δύο τέρματα από τη Μπουγιουκσεχίρ στον επαναληπτικό της Τουρκίας, ένα από την Έουπεν, τρία από την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Europa League και στη συνέχεια ο Ένγκελς φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Μέσο όρο 2 γκολ ανά ματς
Στο ντεμπούτο του έβαλε ένα γκολ και έφαγε ένα από την Ξάνθη και αλλά τρία από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Δηλαδή, όποτε είναι στο κέντρο της άμυνας η ομάδα του δέχεται περίπου δύο γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι!

Αξιοσημείωτο είναι πως έχει βιώσει ήδη δύο αποκλεισμούς, ενώ δεν το λες και το καλύτερο 13άρι το παθητικό που μετράει...

Τα φετινά παιχνίδια του Ένγκελς
12/09/17 UCL Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ Λισ. 2-3
09/09/17 ΣΟΛ Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-1
24/08/17 UEL ΑΕΚ - Κλαμπ Μπριζ 3-0
06/08/17 FDA Κλαμπ Μπριζ - Εουπεν 3-1
02/08/17 UCL Μπουγιουκσεχίρ - Κλαμπ Μπριζ  2-0
29/07/17 FDA Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 0-4

26/07/17 UCL Κλαμπ Μπριζ - Μπουγιουκσεχίρ 3-3

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.