Ads Top

Αλέφαντος: Μόλις είδα αυτό που έκανε ο Χάσι κόντεψα να πέσω κάτω


Εγώ βγήκα και είπα από την αρχή της εβδομάδας ότι εισηγούμαι ξεκάθαρα να φύγει ο Χάσι πριν το ματς με την ΑΕΚ. Πριν το ντέρμπι. Πριν μείνει ο Ολυμπιακός με 5 βαθμούς πίσω.




Το ματς το έχασε ο Χάσι. Δεν είναι καλός προπονητής. Έκανε πράγματα που δεν μπορεί να κάνει επαγγελματίας προπονητής. Τρομερά λάθη. Όχι πολλά σε αριθμό, αλλά τραγικά που άλλαξαν το ματς.

Έχεις ήδη πρόβλημα με τα στόπερ σου πριν την ΑΕΚ, έχεις πρόβλημα και με τα αμυντικά σου χαφ, λείπει η ταχύτητα. Σου έρχεται η εύνοια να κάνουν δύο εκπληκτικές ατομικές ενέργειες ο Μαρίν και ο Οφόε και να προηγείσαι 0-2 στις αρχές του β' ημιχρόνου. Και τι κάνεις: Βγάζεις έξω τον Ρομαό που είναι ο μόνος από τους ξένους που δείχνει Ολυμπιακή ψυχή! Και βάζεις στη θέση του στα στόπερ τον Ταχτσίδη! Μόλις είδα αυτό κόντεψα να πέσω κάτω, είπα "είναι αδύνατο να μη φάνε τώρα γκολ".

Ο Ταχτσίδης είναι αργός και δεν ξέρει τη θέση του στόπερ. Μαζί με τον άλλο αργό Ένγκελς έκαναν το πιο αργό δίδυμο του πρωταθλήματος!

Και βάζεις τον Ζντίελαρ να παίξει κόφτης που δεν τον χώνεψα ποτέ γιατί είναι αργός.

Έχει κίτρινη κάρτα ο Ρομαό, εντάξει. Τράβα και μίλα του. Του μιλάς σαν άντρας προς άντρα "είσαι ο αρχηγός, μην μας κάψεις, κλείσε το στόμα σου και παίξε μπάλα, μην ακουμπήσεις αντίπαλο, και τσιμουδιά στο διαιτητή".

Έχεις και τον Πάρντο έξω ως το 82'. Έχεις και τον Φορτούνη έξω σε όλο το ματς, πας να του κόψεις τη μπάλα αντί να τον φτιάξεις. Τον Φορτούνη ρε; Και δεν τον βάζεις αλλαγή δευτερόλεπτο; Εδώ η ΑΕΚ κρατάει τον Μάνταλο σε λάθος θέση, αριστερά, μόνο και μόνο για 2-3 ενέργειές του. Ο Φορτούνης θα σου τις έκανε 3 ενέργειες σε αυτό το ματς που είχε χώρους μπροστά του ο Ολυμπιακός. Θα τους κράταγε τους αντίπαλους πιο πίσω.

Ο Καπίνο τα ίδια πάλι, πιάνει τα δύσκολα και τρώει τα εύκολα. Το πρώτο γκολ ήταν παιδική χαρά ο τρόπος που το έφαγε. Το δεύτερο με το φάουλ ήταν δυνατό αλλά μακρινό πολύ, την έβλεπε τη μπάλα να έρχεται και στεκόταν όρθιος.

Δεν δείχνει ομάδα γυμνασμένη ο Ολυμπιακός, λείπει η ταχύτητα και η αντοχή. Επέλεξε στην προετοιμασία ο Χάσι να την βγάλει με διπλάκια και ασκησούλες για να είναι φρέσκια η ομάδα για να μπει στους ομίλους. Να τα τώρα...

Ο Σκίμπε πρέπει να καλέσει τον Χριστοδουλόπουλο στην Εθνική γιατί το αξίζει. Κάνει την καλύτερη καριέρα του τώρα στην ΑΕΚ. Γρήγορος, ντριμπλέρ, με φοβερά φάουλ, σχεδόν όλη η ΑΕΚ αυτός ήταν.

Και ο Χιμένεθ έκανε λάθη στο πρώτο ημίχρονο, δεν υπάρχει Κλωναρίδης, ο Λιβάγια έχει δείξει ότι είναι καλός παίκτης. Το γκολ του λείπει ως τώρα, όμως ξέρει πολλή μπάλα. Αυτός σήκωσε την ΑΕΚ όταν μπήκε μέσα. Η τετράδα Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο, Μάνταλος είναι δυνατή.

Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες, μόνο προπονητή χρειάζεται, μπορεί να φτιάξει αυτή η ομάδα και γρήγορα. Δεν είναι τελειωμένος ο Ολυμπιακός. Πληρώνει τα λάθη του Χάσι και στις επιλογές παικτών σε κάποιες μεταγραφές που τις ήθελε εκείνος. Πάντοτε ξεκινάω με αυτό: Ταχύτητα, ταχύτητα, ταχύτητα. Διότι έχω φάει τη ζωή μου στα γήπεδα και ξέρω από τι πρέπει να ξεκινάς.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.