Ads Top

Τα πλάνα της Σπόρτινγκ για ενδεκάδα


Ο Ζόρζε Ζεσούς δείχνει να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Chamapions League απέναντι στον Ολυμπιακό.




Ανοιχτά είναι τα χαρτιά του Ζόρζε Ζεσούς σε ότι αφορά το σχήμα που σκέφτεται να κατεβάσει για την πρεμιέρα του Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα εμπιστευτεί σε μεγάλο βαθμό το σχήμα και τα πρόσωπα που έχουν φέρει τις 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.


Όπως όλα δείχνουν, οι Πορτογάλοι θα πάνε σε σύστημα 4-2-3-1 (με δύο καθαρούς κόφτες), με ελάχιστα ερωτηματικά για την ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρούι Πατρίσιο, με δίδυμο στόπερ τους Ματιέ - Κοάτες. Δεξιά στην άμυνα θα παίξει είτε ο Πιτσίνι (αν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις) είτε ο Σκοπιανός Ριστόφσκι και αριστερά ο Αργεντινός Τζόναθαν Σίλβα.

Οι δύο χαφ θα είναι ο θηριώδης Ουίλιαμ Καρβάλιο και ο πιο εγκεφαλικός Μπατάλια, ενώ η τριπλέτα πίσω από τον Ολλανδό σέντερ-φορ Μπας Ντοστ, θα αποτελείται από τους Ζέλσον Μαρτίνς (δεξιά), Μπρούνο Φερνάντες (επιτελικός) και Μάρκος Ακούνια.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.